Kl. 00.05: Politiet blir tilkalt til Haven Restaurant i Grimstad, der en beruset gjest er kranglete. Vel framme blir han bedt om å forlate stedet, en anmodning han etterkommer.

Kl. 00.19: Det meldes om innbrudd i et båthus i Kittelsbukta, Arendal. En bensinkanne stjålet.

Kl. 01.04: Naboer klager over høy musikk fra Bertesbukta, der det er Am-Car-treff. Politiet drar til stedet og musikken blir dempet.

Kl. 01.08: Ved 7-Eleven i Markens tar politiet hånd om en 21 år gammel mann fra Kristiansand for drikking på offentlig sted. I samme øyeblikk overleverer mannen en snusboks til kameraten, som viser seg å inneholde fem gram hasj.

Kl. 01.50: Securitas melder om innbruddsforsøk på Sørlandssenteret. Alarmen utløst, men ingen har vært inne.

Kl. 01.50: Innehaver av et utested i Kristiansand melder til politiet at en gjest er observert med et håndvåpen. En patrulje pågriper mannen, som er i besittelse av en softgun. 23-åringen fra Østlandet avhøres lørdag.

Kl. 01.52: Klage over høy musikk fra en privatbolig i Vennesla. Politiet rykker ut og musikken dempes.

Kl. 02.06: I Farvannsveien i Kristiansand vekkes en huseier av at bilalarmen går. Da vedkommende løper ut, er begge bildører åpne, men tyven stukket av. Ingenting stjålet.

Kl. 03.00: Politiet i Grimstad kontaktet av 19-åring som skal ha blitt skallet utenfor Mix-kiosken. 25-åringen som skal ha servert springskallen er fortsatt inne på kiosken, og erkjenner overfor politiet at de to har vært i klammeri.

Kl. 04.00: 24 år gammel kvinne anmeldt for å kjøre uregistret bil uten førerkort i området Friggs vei/Kongsgård allé på Lund i Kristiansand.

Kl. 04.05: Mandalspolitiet oppsøkt av kvinne som kom hjem fra besøk og fant en del gjenstander pakket ferdig på trappa utenfor huset. Da politiet kom fant de et åpent vindu, men gjenstandene var borte. Det grove tyveriet omfattet blant annet pc og cd-plater.

Kl. 07.57: Grovt tyveri fra catering ved Hove leir i Arendal, ubudne gjester har brutt opp dør og stjålet vin og øl.

Kl. 08.30: 51 år gammel tysker stoppet i tollkontroll på ferjeleiet i Kristiansand, hadde 270 flasker øl i bilen. Tatt med til politistasjonen der han ble ilagt et forelegg på 7000 kroner. Drikkevarene ble beslaglagt av tollvesenet.