På en pressekonferanse tidligere lørdag kom det fram at 1440 nordmenn fremdeles ikke er gjort rede for etter katastrofen.

462 nordmenn er savnet fra de rammede områdene. I tillegg kommer om lag 980 nordmenn, som kan ha befunnet seg i de kriserammede områdene i Sørøst-Asia, myndighetene ikke har lykkes i å komme i kontakt med.

21 nordmenn er bekreftet omkommet.

Det ble opplyst på pressekonferansen at noen nye offisielle tall på norske omkomne trolig først vil komme mandag. Det er Kripos som nå jobber med å lage korrekte lister over omkomne og savnede.

— Vi hår fått inn en stor og uoversiktlig mengde informasjon. Den første informasjonen overtok vi for to døgn siden. Vi er inneforstått med tidsaspektet og ønsker så tidlig som mulig at de pårørende skal få kvalitetsmessig god informasjon, forteller politiinspektør Petter Dyre i Kripos til TV 2 Nettavisen.

Kripos ønsker lørdag ikke å gi opplysninger eller kommentere enkeltsaker overhodet.

— På mandag vil være registre være av mye bedre kvalitet, legger han til.

Samtidig påpeker Dyre at avgjørelsen om når slike lister skal offentliggjøres, er en vurdering som gjøres på høyere hold, mest trolig av politidirektøren eller justisministeren.