For å se videoen må du ha programmet Windows Media Player.KRISTIANSAND: Ravn Jakobsen er en av flere jenter som har stilt opp som modeller i onlinemagasinet.no, som er blitt nærmest forfulgt av denne dansken i flere måneder.

— Jeg politianmelder ham om han ikke stopper, sier Ravn Jakobsen til fvn.no

Han ringer og sender meldinger til alle døgnets tider, og han skal også ha "tilbudt" Ravn Jakobsen å betale 30.000 kroner for å ha sex med henne.

I utgangspunktet trodde redaksjonen i onlinemagasinet.no trodde først på mannen da han opplyste å være dansk, bosatt i Danmark. Men nå er det brakt på det rene at han bor i Oslo.

— Vi vet hvem han er, sier Ravn Jakobsen.

— Har du vært utsatt for lignende ting tidligere i din karriere?

— Det er ofte menn utgir seg for å være fotografer for å få lov til å ta bilder av meg, men ingen har oppført seg sånn som denne mannen, sier Ravn Jakobsen til fvn.no.

-Vil du vurdere å slutte som modell etter dette?

— Nei, han skal ikke få meg til å slutte, sier hun bestemt.

I følge VGNett har flere jenter opplevd ubehagelige henvendelser fra mannen. Felles for samtlige oppringninger er at de er korte, med skjult nummer og av det litt ynklige slaget. Oppringeren er spak i starten før han kommer med sine tilbud. Når jentene blir sinte vil han ha dem enda sintere, etter jentenes utsagn fordi det gir ham tilfredsstillelse.

Etterforsker ved Spydeberg lensmansskontor, Knut Åge Risberg, bekrefter overfor VGNett at politiet etterforsker en sak angående en jente fra deres distrikt.