TVEDESTRAND: I fjor sommer startet det hele. En selger for Tvedestrand Motorbåtforening skal ha kommet til restauranten Mama Mia i Tvedestrand for å selge en annonse til et regattaprogram. Selgeren mener han fikk en muntlig avtale om annonsen med kona til innehaveren av butikken, skriver Tvedestrandsposten i dag.

Men det er ikke Unni Moulod enig i.

— Hadde jeg husket det, så ville vi ha betalt det. Så mye bråk som dette har blitt, er det ikke verdt, sier Unni Moulod til Tvedestrandsposten.

Leder av Tvedestrand Racing Klubb, Dag Twist, står imidlertid fast ved at avtalen ble inngått. Saken har vært i Forliksrådet der restauranten tapte. Men Mama Mia-innehaver Najat Moulod mener han kan bevise at han fikk innkallingen til rådet en måned for sent.

Moulod har nå engasjert advokat for å få ordnet opp. Dersom ikke partene kommer til enighet etter at restauranten nå har påklaget kjennelsen fra Forliksrådet, havner saken i retten.

Dommer Odd Douzette i Aust-Agder tingrett kan ikke huske at saker om så små beløp har vært behandlet i retten tidligere, sier han til Tvedestrandsposten.

— Det er ikke vanlig. Heller ytterst sjelden, om det noen gang tidligere har skjedd, sier han.