KVINESDAL: — Tenk å ha en sånn pappa. Pappa levde et liv som var helt underlagt sin herre og mester. Han hadde et mandat fra Herren selv, som svært få mennesker er gitt i vår tid. Jeg beundrer den sterke troen han hadde, sa Aril Edvardsens datter, Mona Selseng, i sin tale under begravelsesseremonien i dag.

Over to tusen mennesker møtte i dag opp i Sarons Dal for å ta farvel med misjonær og evangelist, Aril Edvardsen. I tillegg ble minnestunden, hvor flere representanter fra det offentlige var til stede, overført direkte på TV2. — Det han har gjort ute i verden, mine venner, det går videre. Akkurat nå møtes tusenvis av mennesker under evangeliet. Han har hjulpet så mange. Kjære Jesus, jeg takker deg for at pappa har nådd hjem. Vi elsker minnet hans, sa Aril Edvardsens sønn, Rune, under minnestunden.

Han presiserte i sin tale at han ikke er sin fars arvtaker, men sin fars medarbeider.

  • Jeg er ikke hans arvtaker, men hans medarbeider. Det har jeg vært i flere år allerede. Jeg har sett hans tjeneste, sett hans kamp, sa Edvardsen.

Rune Edvardsen vil i ettermiddag samle pastorer og menighetsledere til en samling på Utsikten Hotell, hvor han vil be om forbønn og dele sine tanker for arbeidet videre med Troens Bevis.

Etter at seremonien var avsluttet i Sarons Dal kunne de som ønsket, følge Edvardsens båre ned til Kvinesdal kirkegård, hvor familien hadde en privat seremoni.

Se 16 siders reportasje i morgendagens avis!