Foto: MMS, MORTEN BOSWARVA

GRIMSTAD: — Vi fikk melding klokken 18.48 om en lastebil som hadde kjørt av veien like ved avkjørselen til Homborsund, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Børge Steinsland til fvn.no.

Patruljen på stedet sperret umiddelbart av det ene kjørefeltet i retning øst i et forsøk på å få kontroll med trafikken.

- Patruljene dirigerer trafikken på stedet og vil nok gjøre det en time til halvannen fra nå av, sier Steinsland. Han opplyser om at politiet på stedet avventer to kranbiler som skal få lastebilen bort fra stedet. Ifølge operasjonslederen er ingen personer kommet til skade som følge av utforkjøringen.

— Det er kun materielle skader, sier Steinsland.

Vil stenge av E 18 ved midnatt

Politiet opplyser om at deler av E 18 vil bli stengt av ved midnatt i forbindelse med flytting av vogntoget.

— Veien blir stengt den tiden det tar å fjerne det, sier Steinsland til fvn.no.

Advarer mot glatte veier Foreløpig er traileren det eneste tilfellet av trafikkuhell som politiet har fått melding om etter snøfallet. Men politiet råder bilister og trafikanter til å ta det rolig i kveld.

  • Det er fryktelig glatt på grunn av temperaturskifte som har vært nå i løpet av kort tid, sier Steinsland til fvn.no.

Han påpeker at dette resulterer i svært vanskelige kjøreforhold.

— Vi oppfordrer folk til å kjøre særdeles varsomt i kveld og i natt. Det er svært glatte veier i hele Agder nå. Kjør etter forholdene og hold avstand, oppfordrer operasjonslederen.