**KRISTIANSAND: Hasj

00.23** ble en 20 år gammel mann fra Kristiansand pågrepet av politiet med mistanke om at han hadde brukt og var i besittelse av mindre mengder hasj.

**KVINESDAL: Brannslukningsapparat

00.27** fikk politiet melding fra brannvesenet om at det var blitt stjålet et brannslukningsapparat fra en tunnel i Kvinesdal.

**KRISTIANSAND: Person bortvist

00.53** fikk politiet melding om at man hadde problemer med en person på Spot. Politiet reiste til stedet og vedkommende ble bortvist.

**KRISTIANSAND: Gjenopprettet natteroen

00.58** gjenopprettet politiet natteroen på en adresse i Kristiansand sentrum.

**KRISTIANSAND: Beruset

01.05** fikk politiet melding om at en ung gutt skal være veldig beruset. Gutten stod i området bak Tollboden ned mot sjøen. Politiet reiste ut til stedet og sørget for at gutten ble tatt hånd om av kjæresten.

**ARENDAL: Gjenopprettet natteroen

01.38** gjenopprettet politiet natteroen på en adresse i Arendal.

FARSUND: Klammeri med dørvakt

Politiet fikk melding om at en spisepub ved torget i Farsund hadde problemer med en mann som var i klammeri med en dørvakt ved stedet. Mannen ble hentet av politiet og kjørt til arresten i Kristiansand. Dørvakten vil anmelde forholdet.

**FARSUND: Stakk fra drosjeregning

02.00** ble politiet kontaktet av en drosjesjåfør i Farsund som kunne opplyse om at to jenter hadde stukket fra regningen. Politiet har vært i kontakt med de to jentene, og det er noe uklart hvorfor de ikke betalte. Men etter hva operasjonsleder kan forstå skal de to jentene nå gjøre opp for seg eller så vil de bli anmeldt.

**MANDAL: Skadeverk på bil

01.54** blir politiet oppringt av en person som forteller at tre ungdommer har slått i vedkommendes bil med en planke og så stukket fra stedet. Politiet har vært på stedet og konstatert at det er utøvd skadeverk på bilen. Ingen er pågrepet, men forholdet vil bli anmeldt.

**HOVDEN: Mistanke om fyllekjøring

01.58** fikk politiet melding fra AMK-sentralen om at en bil hadde kjørt av veien på riksvei 9 like nord for Hovden sentrum. Politiet reiste ut til stedet og fant bilen og sjåføren stående i grøfta. Ingen personer ble skadet i hendelsen, men politiet mistenkte at sjåføren hadde kjørt i alkoholpåvirket tilstand og sikret en blodprøve av ham. Sjåføren er 20 år gammel og fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Feil på oljefyr

02.07** fikk politiet en telefon fra en som bor i Grovikveien i Kristiansand. Mannen sier at det er røyk i huset, men at det ikke lukter brent. Politi og brannvesen reiste ut til stedet, og etter en stund konstaterte brannvesenet at det var en feil på oljefyren i underetasjen. Ifølge operasjonsleder kunne denne feilen ha ført til en kraftig brann dersom den ikke hadde blitt oppdaget.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

02.25** kom politiet over en høyrøstet mann som var til stor sjenanse for andre ved Kanalplassen i Arendal. Politiet ba mannen om å gå hjem, men dette ønsket han ikke å etterkomme. Han fulgte etter politiet og laget mer uro. Til slutt ble han tatt med til politiarresten. Mannen, som er 56 år gammel, vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted i beruset tilstand og for at han nektet å oppgi personalia til politiet.

**RISØR: Gjenopprettet natteroen

02.54** gjenopprettet politiet natteroen etter støy ved en adresse i Risør sentrum.

**KRISTIANSAND: Klammeri

03.03** fikk politiet melding om klammeri mellom en mann og en dame i Skippergata. Politiet har vært i kontakt med de involverte parter og opprettet en sak på hendelsen. Om det kommer en anmeldelse fra noen av de involverte i etterkant vet de foreløpig ikke.

**ARENDAL: Uregistrert bil

03.24** stoppet politiet en 42 år gammel sjåfør fra Arendal i Strømsbuveien i Arendal. Bilen 67-åringen kjørte var uregistrert, og han hadde heller ikke førerkortet. Mannen vil bli anmeldt for begge forholdene.

**ARENDAL: Sjenanse

03.35** fikk politiet melding om at en mann var til sjenanse for de andre tilstedeværende ved Statoil Vesterveien i Arendal. Mannen ble tatt med til politiarresten på grunn av at han var overstadig beruset. Mannen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted i beruset tilstand.

MANDAL: Urinerte på vindu

Politiet i Mandal kom over en 24 år gammel mann i det han holdt på med å urinere på et vindu i sentrum av Mandal. Nå kan den tissetrengte mannen vente seg en saftig bot i julegave.

**FARSUND: Gjenopprettet natteroen

03.49** gjenopprettet politiet natteroen på en adresse i Farsund.

**KRISTIANSAND: Ubuden gjest

03.47** kom et vaktselskap over en ubuden gjest på byggeplassen på Kjøita. Personen stakk fra stedet og det er foreløpig usikkert om det er noe som er stjålet fra stedet.

**KRISTIANSAND: Mistanke om kjøring i påvirket tilstand

04.02** stanset politiet en bilist som var på vei inn mot Kristiansand sentrum. Politiet mistenker sjåføren for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand og har sikret seg prøver av vedkommende. Mistenkte er 21 år gammel og fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Sov i grøfta

05.42** fikk politiet melding om at det opphold seg en meget beruset gutt i grøfta ved en adresse på Mosby. Politiet reiste ut til stedet og fant en forfrossen og meget beruset gutt sovende i grøfta. Han ble kjørt hjem til en adresse hvor han ble tatt vare på av noen folk.

**ARENDAL: Postkassestativ kjørt ned

07.58** fikk politiet melding om at en bilist hadde kjørt ned et postkassestativ på riksvei 42 i retning Blakstad-Arendal. Da politiet kom til stedet fant de bilen i grøfta. Politiet har ikke klart å komme i kontakt med eieren av bilen.

**ARENDAL: Røykutvikling

08.34** fikk politiet melding om røykutvikling fra en frisørsalong i Havnegata i Arendal. Politi og brannvesen rykket ut til stedet, men hva som har ført til røykutviklingen er foreløpig usikkert.

**GRIMSTAD: Pipebrann

10.56** fikk politiet melding om en pipebrann i Grimstad. Brannen medførte ikke noen skader.

**BYGLAND: Pipebrann

11.10** fikk politiet melding om en pipebrann på Bygland, heller ikke her medførte brannen noen skader.

**VENNESLA: Andre innbrudd på kort tid

11.43** fikk politiet melding fra noen som holder på å bygge hus i Vennesla. De kunne melde om at de for andre gang på kort tid hadde opplevd at noen hadde brutt seg inn i huset. 17. desember hadde de det første innbruddet, og da de kom til huset i dag oppdaget de at det hadde vært ett nytt innbrudd. Tyver hadde brutt opp en inngangsdør til huset og stjålet noe verktøy. Politiet har vært på stedet.

**RISØR: Uregistrert bil

12.57** fikk politiet melding om at det skulle kjøre en uregistrert bil rundt i området rundt Risør. Politiet i Risør ble koblet på saken, og etter en stund fant de en bil som kunne tilsvare bilen som det meldt i fra om. Bilen var hensatt og politiet har foreløpig ikke klart å knytte noen opp mot kjøretøyet. Etter en nærmere sjekk viste det seg at bilen var påført en skiltplate som egentlig tilhører en annen bil.

FARSUND: Hytteinnbrudd

Politiet fikk rundt klokken 13.00 melding om et mulig innbrudd på en hytte i Farsund. En person hadde kommet forbi hytten og oppdaget at et vindu i hytten var knust og tok kontakt med politiet. Politiet har ikke funnet ut hvem som eier hytta, men har vært i kontakt med noen hytteiere i nærheten som skal sjekke om det faktisk er snakk om et innbrudd.

**ARENDAL: Beruset

13.21** fikk politiet melding fra noen som selger juletrær i Barbu i Arendal om at det var en beruset person som plaget dem. Da politiet kom til stedet var vedkommende borte vekk.

**ARENDAL: Kjørte inn i parkerte biler

13.23** fikk politiet melding fra en dame som hadde kjørt bak en bil fra Arendal sentrum. Damen ble vitne til at bilen som kjørte foran henne kolliderte inn i noen biler som stod parkert på Hisøya like etter Strømbroa. I følge damen kjørte bilen foran henne rett inn i de parkerte bilene, før sjåføren rygget bort fra dem og så kjørte videre. Politiet har fått registreringsnummeret på bilen, men ikke klart å komme i kontakt med eieren. Politiet har også klart å finne ut av hvilken bil som ble påført skader i hendelsen, men har heller ikke klart å komme i kontakt med eieren av denne bilen.

**KRISTIANSAND: Søppel

13.42** fikk politiet melding om at en bil med tilhenger mistet masse søppel på veien ved Timenes. En bilist som var vitne til dette forsøkte å få eieren av bilen med henger til å rydde opp etter seg, men det var han ikke noe interessert i. Politiet har derfor kontaktet Veitrafikksentralen som må rydde opp i rotet. Men politiet har gitt nummer og navn på sjåføren av bilen som mistet søpla til Veitrafikksentralen og forventer at de sender regninga på oppryddingen til vedkommende.

**KRISTIANSAND: Advarer mot tynn is

13.54** fikk politiet melding fra en som hadde luftet to hunder ved Grimsvann. Hundene hadde løpt ut på isen og gått igjennom. Hundeieren klarte selv å berge begge hundene, men tok kontakt med politiet for å opplyse om at det lå ett tau og en redningsbøye igjen på isen slik at politiet ikke skulle få meldinger om dette. I forbindelse med dette advarer operasjonsleder om at folk må være forsiktige når de ferdes på isen. – Isen kan være tynn, så folk bør være forsiktige. Selv om den ser solid ut så er den nødvendigvis ikke det, opplyser operasjonsleder Vidar Neset.

**KRISTIANSAND: Pipebrann

14.06** fikk politiet melding om en pipebrann på Kjerrheia. Også her tyder ting på at alt har gått bra.

**ARENDAL: Tatt med startpistol

22.20** En 28 år gammel mann fra Arendal ble tatt for å ha kjørt uten førerkort i sentrum. Mannen var også i besittelse av en startpistol.

**FARSUND: Høy musikk

23.43** Politiet fikk melding om høy musikk fra en fest på Vanse. En patrulje var ute og gjenopprettet natteroen.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

23.51** Politiet ble bedt om bistand fra ansatte ved Leopold, da de hadde problemer med en vanskelig gjest. Én person ble bortvist fra stedet.

**SONGDALEN: Melding om slåssing

23.52** Politiet rykket ut til asylmottaket på Nodeland etter melding om slåssing. Da de kom til stedet var det rolig. Én person, som har vært i kontakt med politiet, vil vurdere en anmeldelse senere.