Les også: Politiet rykker ikke ut til fyrverkerioppskyting

**MANDAL: Innbrudd

07.01** meldes det om innbrudd i butikken Elektro Sør.

**MANDAL: Utforkjøring

07.11** meldes det om en utforkjøring. Bilen ender i en hekk. En kvinne på 22 år er etter uhellet mistenkt for promillekjøring.

**TVEDESTRAND: Tyveri av fyrverkeri

07.51** får politiet høre at tyver har vært på ferde i en container hvor fyrverkeri oppbevares ved butikken Europris. Det skal ikke være snakk om store verdier som er stjålet.

ARENDAL: Tyveri av fyrverkeri

08.51 blir det meldt fra om tyveri av fyrverkeri fra en container ved butikken Joker på Hisøy. Her er det stjålet fyrverkeri til en innkjøpspris av mellom 40.000 og 60.000 kroner. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Mindre trafikkuhell

09.23** blir et skilt og en lyktestolpe skadet av en bil som kjøres i grøfta i Kirsten Flagstadsvei.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri og hærverk

Noe senere blir det meldt om innbrudd og tyveri fra Karl Johans Minne skole på Tinnheia. SFO har fra en garasje blitt frastjålet tre sparkesykler. Det er også blitt begått en del skadeverk på området.

**GRIMSTAD: Trafikkuhell

11.16** meldes det om at et vogntog har mistet flere store papirruller i veibanen. Én av rullene tok med seg en lyktestolpe på sin ferd. Biltilsynet er varset og Viking har ryddet på stedet.

**FROLAND: Brann i garasje

17.22** Det brant i en garasje på Risdal. Garasjen, som ikke stod nært inntil andre bygninger, fikk en del skader. Politiet vil undersøke stedet i morgen.

**KRISTIANSAND: Politiet så ulovlig fyrverkerioppskytning

18.00** En 19-åring ble tatt for å ha fyrt opp fyrverkeri på Bliksheia på Søm. Årsaken til at han ble tatt, var at politiet kjørte forbi akkurat da han skjøt opp fyrverkeriet.

**SØGNE: Brann i søppeldunk

19.48** En søppeldunk brant i Åros barnehage.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

I løpet av det siste døgnet har det vært innbrudd i en bil i Østre Ringvei på Lund.

KRISTIANSAND: Skjøt med raketter mot forbipasserende

**LILLESAND: Fyr i container

22.59** Det brant i en container der man kan levere brukte klær. Containeren stod på Tingsaker ved Lillesandssenteret. Det er uklart hva brannårsaken er.