ARENDAL: — Det har vært et sammenstøt mellom en Volkswagen Passat og en Mitsubishi Space Wagon. I hver av bilene var føreren alene i bilen, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Begge førerne ble kjørt til sykehus etter ulykken. Føreren av Passaten, en 42 år gammel mann fra Arendal, skal ha vært fastklemt i den ene bilen etter ulykken, men ble raskt hentet ut av redningspersonell.

42-åringens skadeomfang er foreløpig uklart, men han ble ifølge politiet sendt til røntgenundersøkelse. 39-åringen som kjørte den andre bilen skal kun være lettere skadet.

— Føreren av Mitsubishien fikk legehjelp i ambulansen, sier Jørgensen.

FASTKLEMT: Føreren av Passaten måtte skjæres ut av bilen. Mistenker ruspåvirket kjøring

39-åringen som kjørte Mitsubishien mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Ifølge Jørgensen opplyste 39-åringen til politiet på stedet at han hadde inntatt medikamenter.

— Det vil bli tatt en blodprøve av vedkommende, sier Jørgensen.

- Hadde høy fart

Et vitne til ulykken har opplyst til politiet at føreren av Mitsubishien fikk skrens på bilen og kom over i motsatt kjørefelt.

Ifølge Agderposten har 39-åringen kommet kjørende fra Bjorbekk i stor fart. Et vitne sier til fvn.no at det er over 60 meter lange bremsespor på stedet.

Bilene er ifølge politiet nå fjernet og veien er åpnet for trafikk. Politiet fikk melding om kollisjonen av AMK klokken 21.02 torsdag kveld.

BREMSESPOR: Det var lange bremsespor på stedet.