LILLESAND: — En mann ringte politiet i ettermiddag og fortalte at han hadde funnet en drever klokken 16.17. Mannen vil oppbevare hunden til eieren melder seg, opplyser operasjonsleder Vidar Neset til fvn.no.

Ifølge innringeren hadde hunden på seg et halsbånd, men navnet på eieren var altså ikke å finne.

**MANDAL: Innbrudd i hytte

12.01** Tyver har i løpet av den siste tiden gjort innbrudd i en hytte i Dalskilen i Mandal. Politiet har undersøkt stedet, men det er foreløpig uklart hva som er stjålet. Tyvene tok seg inn i hytta ved å knuse ei rute i inngangspartiet.

**MANDAL: Innbrudd i busser

12.12** Tyver har mandag formiddag brutt seg inn i to busser som stod parkert på Sørlandsrutas område på Skinsnes i Mandal. Ifølge politiet er det stjålet to mobiltelefoner. Tyvene tok seg inn i bussene ved å knuse vinduer.

**BYGLAND: Tyveri av snøscooter

13.30** En snøscooter av merket Lynx 5900 er stjålet fra en adresse i Grendi. Scooteren er stjålet en gang i løpet av de tre siste dagene. Kjøretøyet har registreringsnummer PC 3892

**FLEKKEFJORD: Dieseltyveri fra lastebiler

13.53** Tyver skal ifølge politiet ha tappet mer enn én lastebil for diesel i løpet av den siste tiden. Tyveriet har skjedd i området ved Svegeskogen.

**VENNESLA: Tatt med narko og kniv

14.27** En 31 år gammel mann fra Vennesla ble i ettermiddag pågrepet med én brukerdose amfetamin og en kniv i sentrum. Mannen ble tatt med til avhør og dimittert etterpå.

KVINESDAL: Mopedtyveri

En moped av merket Furia er stjålet fra en adresse i Kvinesdal. Mopeden har registeringsnummer PT 3376. **MANDAL: Hytteinnbrudd

15.35** Det har vært innbrudd i en hytte i Skjernøyveien i Mandal. Det er usikkert hva som er stjålet. Politiet vil undersøke innbruddet nærmere.

**MANDAL: Innbrudd i biler

16.07** Tyver har i løpet av ettermiddagen brutt seg inn i biler som stod parkert i Grønngjeldveien. Det er usikkert hva som er stjålet.

**GJERSTAD: Ødela bil ved stasjonen

19.10** Vandaler har i løpet av den siste tiden ramponert en bil som stod parkert utenfor jernbanestasjonen i Gjerstad. Ifølge innringeren er dashbordet rasert, men ingenting skal være stålet.