**LYNGDAL: Bilbrann

16.05:** Politiet får melding om at det er brann i en bil på E39, litt øst for Lyngdal. Det skal ikke være snakk om store skader på bilen. Det hadde begynt å brenne i det elektriske anlegget i tilknytning til hovedlysene. Bilen måtte på verksted.

**ARENDAL: Innbrudd på legesenter

17.15:** I løpet av helgen har uvedkommende tatt seg inn på Pollen legesenter i Arendal. Politiet har foreløpig ikke rukket å være innom legesenteret, og vet dermed ikke hva som eventuelt er borttatt fra stedet.

**KRISTIANSAND: Stjal fra eldresenter

17.53:** Vallhalla omsorgssenter kontakter politiet og forteller at på fredag hadde uvedkommende tatt seg inn på rommet til en beboer. Tre personer skal ha lurt seg inn ved å spørre beboeren om et glass med vann. Etter at de hadde kommet seg inn på rommet, tømte de lommeboken til beboeren for 700 kroner.

TVEDESTRAND: Ble banket opp med brekkjern

**ARENDAL: Stjal firehjuling

18.22:** Politiet får inn melding om at en sort firehjuling er stjålet fra Stubbkjærveien i Arendal. Firehjulingen har registreringsnummer NN8450. **KRISTIANSAND: Promillekjøring

19.12:** En bilist ringer til poltiet og forteller at han ligger bak en annen bilist på Varoddbroa retning østover. Bilisten foran vingler fra side til side, og bruker begge kjørefeltene. Politiet lykkes i å stoppe den mistenkelige bilisten. Det viser seg at det ikke er betalt avgifter på bilen, som dermed blir avskiltet. Sjåføren, en 25 år gammel mann fra Kristiansand, blir tatt med til legevakten for en blodprøve. Politiet mistenker 25-åringen for fyllekjøring.

KRISTIANSAND: Viftet med kniv på Sør Arena

**LILLESAND: Båtmotortyveri

20.14:** En person ringer politiet og forteller at i det han skulle til å ta opp jolla si fra Tingsaker båthavn, så oppdager han at motoren på jolla er stjålet. Motoren er en 9,9 hestekrefters Mercury.

KVINESDAL: Garderobetyveri

Betjeningen på Utsikten hotell i Kvinesdal ringer politiet og forteller at de har blitt frastjålet en del ting som lå i garderoben til de ansatte. Politiet har muligens navnet på gjerningspersonen.

MANDAL: Kvinne ble slått

21.00: Politiet får melding om at en kvinne har blitt slått på en adresse i Mandal. Kvinnen ble bragt til legevakten. Hun bar tydelig preg av å være slått og mishandlet, men hun ble ikke innlagt på sykehus. Kvinnen har vært inne til avhør på politistasjonen. Siden politiet vet hvem gjerningsmannen er, vil det sannsynligvis bli en pågripelse i løpet av natten, eller i morgen tidlig.