KRISTIANSAND: — Brannvesenet rykket ut på en brann i fjerde etasje i dette bygget. Det ble da oppdaget at noen har gjort et innbrudd. En blomsterurne var blitt kastet gjennom døra og glassfasaden var blitt knust. Det var blitt forsøkt å tenne på lokalene, forteller operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Allerede like etter klokken 04 anslo Solås overfor fvn.no at brannen var blitt påsatt. I morgentimene har politiet vært på stedet, og utover formiddagen skal politiets teknikere undersøke åstedet.

Da fvn.no kom til brannstedet ved 03.30-tiden sivet det røyk ut fra Dronningens gate 2, men det skal på det tidspunktet ikke ha vært åpen ild i bygningen.

110-sentralen i Arendal fikk melding om brannen via en automatisk alarm klokken 03.00. Etter det fvn.no erfarer hersket det en stund usikkerhet om det faktisk var brann på stedet. Klokken 03.32 mottok politiets operasjonssentral det første ønske om politibistand.

Ingen personer skal så langt være pågrepet eller mistenkt for innbruddet eller brannstiftingen. Solås forteller at det foreløpig er uklart om noe er stjålet, men forteller at en ferierende representant for firmaet etter planen skulle møte politiet på stedet like etter klokken 06.00.

Foto: Vegard Nekstad.