KRISTIANSAND: Kristiansandsmannen skulle ta toget fra togstasjonen i Kristiansand 4. mars i år, og gikk nedover Markens. Der møtte han på en 16 år gammel gutt som gikk sammen med onkelen sin. Da de møtte hverandre, dultet 27-åringen borti skulderen til 16-åringen.

Gutten snudde seg og spurte hva problemet var, og 27-åringen svarte med å stikke seg helt opp i ansiktet til gutten. 16-åringen snudde seg da for å gå videre, men 27-åringen løp etter og slo ned gutten med et knytteneveslag i ansiktet. Skadene førte til at gutten var bevisstløs i noen sekunder, og måtte sy tre sting, ifølge dommen fra Kristiansand tingrett.

I tillegg er mannen dømt for å ha slått hull i en vegg i leiligheten han disponerer, narkotikabruk og -besittelse, samt et pengetyveri fra en bil. Alle overtredelsene ble begått i prøvetiden etter en tidligere dom.

Mannen må nå sone fem måneder i fengsel, og dette er en fellesstraff for de nevnte forholdene samt for en dom fra i fjor. I tillegg må 27-åringen betale 319 kroner i erstatning til gutten han slo ned.