**ARENDAL: Fyll

00.00** blir en person tauet inn fra Langbrygga i Arendal, etter meldinger om at han er overstadig beruset. Tas til legevakt for sjekk.

**ARENDAL: Fyll

00.30** hentes nok en person fra Langbrygga. Mannen har «vist finger», og urinert offentlig. På veg til politistasjonen presterer vedkommende å knuse et plexiglass i politibilen.

**RISØR: Fyllekjøring

Klokka 00.58** stanses en båtfører som åpenbart er beruset. Vedkommende fører en 14-fots båt med 110 hestekrefters motor.

**ARENDAL: Fyll

01** hentes nok en person fra Langbrygga. Mannen er overstadig beruset, og settes til tørk i drukenskapsarresten.

**GRIMSTAD: Kjører for fort

Rundt 01.30** stoppes en bilfører som kjører i 104 kilometer i timen i 80-sona på E18 ved Fevik. Mannen har ikke førerkort. Bilen avskiltes, ettersom det viser seg å være utestående en avskiltningsbegjæring på kjøretøyet.

**KRISTIANSAND: Likte seg på Bølgen & Moi

Ved 02-tiden** må de ansatte få hjelp fra politiet for å få en gjest til å forlate restauranten Bølgen & Moi. Politiet får fjernet vedkommende fra stedet, så de ansatte kan komme seg hjem.

**MANDAL: Høy musikk

02.27** meldes det om høy musikk på en adresse i Mandal. Det er derimot rolig når patruljen kommer til stedet.

**KRISTIANSAND: Fyll

02.45** kommer det melding om en person som «ligger rett ut» i rundkjøringen på Mosby. Vedkommende er beruset, og tas hånd om av politiet. Personen får en sjekk på legevakta, før han kjøres hjem.

**SØGNE: Høy musikk

02.46** må politiet vise feststemte mennesker på en adresse i Søgne hvordan man skrur ned musikken, etter at naboer klager på støy og høy musikk.

**MANDAL: Høy musikk

03.08** kommer det også klager på høy musikk. Denne gangen må politiet dempe musikken på en adresse i Mandal.

**ARENDAL: Krangel

03.45** meldes det om at en kvinne og en mann krangler i Kirkegaten i Arendal. De to anmeldes for utagerende krangling på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

04.21** må politiet nok en gang rykke ut etter klager på støy og høy musikk. Denne gang er festen på Rona, men støyen har lagt seg, og musikken er slått av, når politiet kommer til stedet.

VENNESLA: Utforkjøring

04.24: En mann slipper unna uten fysiske skader etter en utforkjøring på Riksvei 9 i Loland. Det er mistanke om fyllekjøring, og det skal tas utvidet blodprøve av mannen, som var alene i bilen da uhellet skjedde.

ARENDAL: Feststøy

04.33 meldes det om støy fra festende mennesker i en båt i Pollen. Politiet drar til stedet og irettesetter dem som forstyrrer andres nattero.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri

09.40: Politiet fikk melding om tyveri fra en bolig i Bronseveien i Kristiansand. På et ukjent tidspunkt har uvedkommende tatt seg inn i huset og stjålet en bærbar PC og en Xbox-spillkonsoll.

LYNGDAL: Fyllekjørte

En mann ble stoppet mistenkt for å kjøre i beruset tilstand. Mannen ble testet og testen viste at mannen hadde en promille på 0,52. Førerkortet ble dermed beslaglagt.