**KRISTIANSAND: Nektet å gjøre opp for seg

23.46** En drosjesjåfør ba om politiets bistand da en en 42 år gammel kvinnelig passasjer nektet å gjøre opp for seg. Kvinnen nektet i tillegg å oppgi personalia på politiets anmodning. Politiet meglet mellom passasjeren og sjåføren, som fikk sitt oppgjør til slutt. Kvinnen vil bli anmeldt for å ha nektet å oppgi personalia til politiet.

**EVJE: Tatt med hasj

01.53** En 21 år gammel mann fra Evje ble tatt med mindre mengder hasj på seg.

LILLESAND: Kjørte rundt med øks og softgun

**ARENDAL: Knuste vinduer

02.28** To personer utførte skadeverk ved å knuse vinduer i Østre gate i Arendal, like bak kulturhuset. Da politiet ankom stedet var gjerningsmennene stukket av.

**ARENDAL: Forsøkte å knuse vindu

02.25** En vekter sjekker opp en alarm som gikk av hos Einersen Gull. På stedet viste det seg at noen hadde forsøkt å kaste en stein inn i lokalet. Kraftig glass forhindret inntrengning. Politiet ser ikke bort ifra at det kan være en sammenheng mellom dette forsøket og skadeverket utført bak kulturhuset i Arendal.

**ARENDAL: Stjal sykler

03.16** To gutter ble observert i det de brøt seg inn og stakk av med to sykler fra Sykkelsport i Vestre gate. Guttene kom tilbake like etter og hentet ytterligere to nye sykler. Da politiet ankom stedet var guttene forsvunnet.

**ARENDAL: Husbråk i Parkveien

03.58** Fra Parkveien i Arendal innbrakte politiet en 19 år gammel kvinne etter husbråk.