KRISTIANSAND: Prisene på 95 blyfri har endret seg kraftig mandag. Like før klokken 19 fortalte betjeningen på Shell Mosby at prisen fortsatt var litt over 10 kroner, men det varte ikke lenge. Bensinstasjonen snudde på flisa og satte opp prisen til 12,05 kroner per liter.

— Vi satte opp prisen for 5-10 minutter siden, kunne betjeningen fortelle da fvn.no var innom stasjonen ved 19.30-tiden.

Mandag kveld benyttet de andre stasjonene i Kristiansand mulighet til å droppe bensinprisene til litt over ti kroner literen.

Fvn.no snakket med flere bilister som tanket drivstoff mandag kveld, og de fleste var svært godt fornøyd den intense priskrigen mellom de forskjellige stasjonene.

Shell i tet Fvn.no ringte 28 bensinstasjoner på Agder mandag ettermiddag, men prisvariasjonen var ikke spesielt stor da. Det var heller ingen steder som utmerker seg verken i positiv eller negativ retning.

Shell-stasjonene kan imidlertid mistenkes for å ha snakket grundig sammen om pris i løpet av dagen. Shell bekler nemlig de sju øverste plassene på lista.

Dyrest drivstoff finner man naturlig nok i utkantstrøkene, med Setesdal og Lister i føringen.

Kjenner du til en bensinstasjon på Agder som selger billigere bensin? Tips oss her. eller ring 03811.

* Klokken 18.31 melder Best, Mandal at de selger bensin for 10,15 per liter.

Under følger oversikten på drivstoffprisene på Agder slik det fortonte seg mandag ettermiddag. Mandag kveld har flere av bensinstajonene skrudd ned prisen til 10,05, mens Mosby bensinstasjon valgte å skru prisen opp til 12,05.

( Liste 1 er sortert etter bensinpris)

( Liste 2 er sortert etter dieselpris)