GRIMSTAD: Det skriver skriver Grimstad Adressetidende .

– Du kjenner jo til dette fra før av, men natt til mandag var det for få folk på vakt i Arendal. Dermed måtte de to som var på jobb i Grimstad, dekke Lillesand, Birkenes, Froland, Grimstad og Arendal. Politiet må da innse at muligheten for å bli tatt er alt for liten, innrømmer tillitsvalgt for politiet i Sand, politibetjent Nils Erik Usterud, overfor Grimstad Adressetidende.

Det er til tider nok folk på jobb på dagtid ved Grimstad politistasjon, men situasjonen er helt snudd når klokken passerer 15.30. — Jeg kan bekrefte at et spesielt oppdrag som omhandlet vold i sentrum, ikke ble løst. På grunn av hensynet til egen sikkerhet, der kun to tjenestemenn var på jobb, ble det ikke foretatt pågripelse av gjerningspersonen, sier Usterud.

Verken politimester i Agder, Kirsten Lindeberg, eller stasjonssjef Dagfinn Fløystad vil kommentere hendelsen.

– Vi vil ikke at publikum skal bli lidende, men nok er nok. Nøkkelen til en løsning på problemet ligger ikke hos stasjonssjef Dagfinn Fløystad eller politimester Kirsten Lindeberg. Jeg mener ansvaret ligger hos justisminister Knut Storberget, lyder Usteruds dom.

Logg fra operasjonsleder i Agder politidistrikt natt til lørdag:

**GRIMSTAD: Sparket ned

00.45** får politiet melding fra AMK om en person som er blitt sparket ned uten for gullsmeden i Storgata. Ambulanse og politi kommer til stedet, fornærmede blir kjørt til legevakt. Ikke noe som tyder på alvorlig personskade. Person kjørt til legevakt. Gjerningsmann innbrakt.

**GRIMSTAD: Knuste rute

01.45** Et vitne forteller at en mannsperson har knust ruten på Mix butikken i Storgaten, med en flaske. Mannen er ikke pågrepet.

**ARENDAL: Slossing

02.15** Patruljen kommer over en slosskamp i Pollen. En 17 år gammel gutt blir innbrakt for ordensforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Slossing

02.16** En person føler seg uvel etter å ha fått et slag av en mann på Rivalen Pub. Både mistenkte og fornærmede er i 20-årene. Mistenkte blir innbrakt for ordensforstyrrelse. Mistenkte innbrakt for ordensforstyrrelse.

ARENDAL: Slosskamp

02.30 Slosskamp ved Fishermans Pub. En mann i 20-årene, med kutt over øyet, blir kjørt til legevakt. Foreløpig ukjent gjerningsmann.

**GRIMSTAD Varebil krasjet - mistanke om promillekjøring

03.30** får politiet melding om en varebil som har krasjet i et tre mellom Grimstad og Herefoss. Politi og ambulanse er på stedet. Personen, en mann i 40-årene fra Polen, er mistenkt for promillekjøring. Førerkort blir beslaglagt.