KRISTIANSAND: Knivstukket i armen

BYKLE: Leteaksjon etter savnede barn

**KRISTIANSAND: Kollisjon i sentrum

12.49** To biler kolliderte utenfor Skagerrak hotell i Henrik Wergelandsgate. Ingen ble skadet. Politiet har fått anmeldelse i saken.

**MANDAL: Stjal hengende el-gitar

13.00** Det ble meldt om naskeri fra to butikker i Mandal — først fra Esthetique. Der hadde to øst-europeere vært inne og stjålet flere parfymeflasker. De to hadde også vært innom Tonica Mandal Musikkhandel.

  • Der hadde de stjålet, av alle ting, en el-gitar som hang oppunder taket, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Gitaren er en Fender og er verdt 13.000 kroner. I butikken hadde det vært tre øst-europeere da tyveriet skjedde; en kvinne, en ung mann og en eldre mann. Politiet har tauet inn en svenskregistrert Volvo som de tre skal ha hatt tilknytning til, men ingen er tatt for tyveriene.

**LYNGDAL: Nappet ryggsekk

13.55** En 51 år gammel mann fra Stavanger gikk nedover et fortau i Lyngdal da en mann rev av ham sekken og løp av gårde. I sekken hadde han blant annet diverse tabletter. Tyven er ikke funnet.

**KRISTIANSAND: Nasket på Superspeed

14.08** Politiet hentet to personer da ferja kom inn til Kristiansand. Mannen på 66 år fra Kristiansand og kvinnen på 52 år fra Danmark ble tatt av betjeningen på båten for nasking i butikken.

**KRISTIANSAND: Bitt av hund

14.15** En mann var ute og spaserte med stedatteren sin i Tollbodgata da han ble bitt av en hund i bånd. Noe av huden ble skrelt av på armen der hunden bet. Mannen som holdt hunden i bånd er ikke tatt. Antakelig vil den fornærmede anmelde hendelsen.

**BIRKENES: Slapp unna promilleanmeldelse

14.30** En mann i sekstiårene fra Birkeland ble tatt av en politipatrulje da han kjørte bil i Birkeland. Politiet mistenkte promillekjøring, og tok med mannen til Kristiansand. Men en time etter han ble tatt hadde nesten all alkoholen forsvunnet. Jourhavende bestemte derfor at mannen skulle slippe unna med skrekken for denne gang.

**VALLE: Nederlandsk familie kjørte av veien

15.37** En familie fra Nederland på to voksne og tre barn kjørte utfor veien syd for Valle sentrum. De hadde en tilhenger bak bilen som sperret noe av veien etter uhellet. Alle i bilen ble undersøkt av legepersonell, men ingen hadde fått skader.