SØGNE: Overrasket innbruddstyv i natt

GRIMSTAD: Stakk fra bensinregningen

09.00 Politiet fikk melding om at en kunde på bensinstasjonen på Fevik hadde kjørt fra stasjonen uten å betale for drivstoffet. Både bilen og personen er filmet, så politiet vil sannsynligvis ikke ha noen problemer med å finne synderen.

KRISTIANSAND: Hadde kniv på Superspeed

14.34 En 35 år gammel øst-europeer ble sett med kniv på danskeferja. Han ble satt i arresten om bord av Securitas, og ble pågrepet av politiet da ferja kom til Kristiansand.

**GRIMSTAD: To narkotatt

16.37:** Politiet i Grimstad pågrep to personer i slutten av 20-årene etter at det ble funnet mindre mengder hasj. Begge var villige og godtok anmeldelse og forelegg.

**BYKLE: Tyveri

16.53:** Politiet får melding om tyveri fra et rom på Hovden skisenter. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

17.08:** Politiet får melding om at to unge gutter driver skadeverk på det ene målet ved kunstgressbanen ved Haumyrheia skole.

— Vitne observerte situasjonen og klarte å få tak i den ene, forklarer operasjonsleder Jon Kvitne i Agder-politiet, til fvn.no.

To gutter skal ha sprayet akrylspraymaling på gresset og satt fyr på gresset. Resultatet ble en sort flekk.

Politiet tok med seg den aktuelle gutten - en 15-åring - hjem til foreldrene hvor det ble informert om hva han hadde gjort. Den andre gutten er ikke tatt, men politiet skal ha en konkret mistanke om hvem han er.

**KRISTIANSAND: Trafikkontroll

16.30 - 20.30:** Trafikkpolitiet og Statens vegvesen avholdt atferdskontroll øst og vest for Ålefjærfjorden, henholdsvis riksvei 452 og 453 i kveld. Fem forelegg ble skrevet ut for ulovlig mobilbruk, tolv for manglende bilbeltebruk og to biler ble avskiltet.

**KRISTIANSAND: Fralurt veska

17.37:** En eldre kvinne ble fralurt veska si i Markens. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Kluss med bil

18.10:** Politiet kontrollerte en bil i Arendal som var påsatt prøvekjennemerker. Det viste seg at alt ikke stemte med bilen og bilføreren hevdet at bilen var importert. Det var såpass mye som ikke stemte at politiet tok beslag i bilen og tauet den inn. Eieren må nå vise riktige papirer før han får med seg bilen.

**SONGDALEN: Trafikkuhell

18.26:** En uregistrert moped og en bil var involvert i et trafikkuhell uten personskade på Nodeland. Mopeden stakk fra uhellet.

**FARSUND: Tyveri

18.42:** Intersport-butikken i Farsund melder om tyveri. Video fra stedet er sikret og kan gi mer informasjon når politiet skal etterforske saken i morgen.

**RISØR: Ulovlig parkering

20.20:** Politiet får melding om et vogntog som har parkert særdeles farlig ved Risørhallen. Eieren kontaktes og lover at vogntoget skal fjernes.

**ARENDAL: 12-åring slo 15-åring

20.20:** En gutt (15) møter på politivakta i Arendal og forteller at han er blitt slått gjentatte ganger av en navngitt gutt (12). Politiet kjørte ut for å se etter 12-åringen og fant gutten. Han ble deretter overlatt i barnevernets kontroll.

**KRISTIANSAND: Flammer

20.41:** Politiet får melding om mulig husbrann på Sødal. Store flammer er å skimte, men det viser seg at det er snakk om bråtebrenning. En politipatrulje og brannmesteren i Kristiansand rykker ut, og pålegger bålbrenneren å avslutte bålet.

**LILLESAND: Innbrudd på skole

23.16:** Ukjente personer skal ha brutt seg inn ved Borkedalen skole i Lillesand onsdag kveld. Innbruddsalarmen ble utløst, og en vekter tilkalte politiet. Det er brutt opp et vindu på stedet, og innbruddstyvene skal ha romstert en del inne på skolen, ifølge politiet. Foreløpig er det uklart hva som er stjålet. Politiet var sent onsdag kveld på vei til skolen for å undersøke.