— Vi har hatt et veldig greit møte med grunneieren, Ragnar Østerhus. Det vi er blitt enige om, er at vi får anledning til å ruste opp stien rundt, den er hovedsakelig på hans grunn. Vi skal også gjøre klar for at det kan komme lys rundt stemmen, her gjenstår det noen forhandlinger med grunneieren. Og så håper vi å få lys på plass i løpet av et par år, sier ordfører Arne Thomassen.

Fra Vesterskausiden skal adkomsten gjøres litt bredere, slik at man kan kjøre inn med tømmerbil det første stykket. Veien rundt skal forsterkes og gruslegges og legges til rette for funksjonshemmede. Regnskyll har gjort den relativt humpete mange steder. Tanken er å sette i gang med deler av dette i mai-juni.

— Jeg tror dette skal bli veldig bra. Vi setter i gang et stort prosjekt nå, som ligger inne i planen for idrett og kultur. Også bakken litt lenger inne som går over til idrettsanlegget på Holta, skal vi fikse. Samtidig skal det settes opp nye benker, og skiltingen skal fikses opp. Alt dette tas i flere deler, men vi snakker nok om et endelig prosjekt på vel en million, sier Thomassen.