**KRISTIANSAND: Branntilløp på institusjon

00.25:** Betjeningen slukket selv et branntilløp på en psykiatrisk institusjon på Nedenes. Brannvesenet og politiet sjekket ut forholdet. Det hadde kun brent i en madrass, og beboeren ble tatt hånd om av personalet. Forholdet blir etterforsket av politiet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

02.23:** En politipatrulje stanset en bil på Setesdalsveien hvor fører ikke hadde førerkort. Mindre mengder narkotika ble funnet i bilen, og tre personer pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Lusket i hagen

05.37:** Politiet fikk melding om at en mann lusket rundt i en hage i Framnesveien. Mannen ble pågrepet da han var i besittelse av hasj.

**ARENDAL: Trafikkulykke

06.01:** Les egen sak.

**FARSUND: Innbrudd i busser

09.32:** Det ble meldt om innbrudd og tyveri fra fem busser i løpet av natta. — Forholdet har funnet sted ved Farsund Rutebilstasjon. Politiet undersøker saken, melder politiet på Twitter.

**ARENDAL: Krangel etter kollisjon

13.31:** Politiet må rykke ut til Strømsbusletta der det hadde vært en kollisjon mellom to biler. - Det er ikke personskade med svært ampert mellom partene. Politiet fikk roet alt ned og de ordner selv opp i forholdet, ifølge en Tweet fra Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Etterlyser vitner

13.30:** I Kongens gate var det en bil som kolliderte med en syklist, Bilfører kikket litt på syklisten, men kjørte deretter. - Syklisten ble lettere skadet etter at hun kantet. Vitner etterlyses, opplyser operasjonslederen ved Agder politidistrikt via Twitter.