KRISTIANSAND: Laget bråk på Superspeed

00.17: En åpenbart beruset mann, 32 år gammel, ble innbrakt og satt i arresten etter å ha laget bråk ombord på Superspeed. Mennen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

VANSE: Promillekjørte

01.47: En 35 år gammel mann er anmeldt for promillekjøring med bil. Blodprøve er tatt av mannen.

KRISTIANSAND: Kvinne bet fra seg

03.26: En 30 år gammel kvinne innbrakt etter skadeverk ved Essostasjonen på Oddemarka. Ved innsettelse i arresten forsøkte kvinnen å bite og sparke politiet.

MANDAL: Stjal fra treningssenter

07.31: Melding om grovt tyveri fra et treningssenter i Gjert Gjertsens gate. Uvedkommende skal ha tatt seg inn ved å knuse et vindu og kommet seg unna med et mindre pengebeløp. Politiet har sikret spor fra stedet og oppretter sak.

FLEKKEFJORD: Steinras på E39

09.15: Se egen sak.

KRISTIANSAND: Sendt hjem med bussen

10.48: Melding om sovende beruset person liggende ved drosjeholdeplassen i Vestre Strandgate. En politipatrulje sendt til stedet fikk mannen på beina. Han ble vurdert til å kunne klare seg selv og satt på bussen hjem.

**KRISTIANSAND: Bilbelte— og promillekontroll

11.10:** Politiet foretok promille- og bilbeltekontroll ved Kjosbukta mellom klokka 11.10 og 11.55. 233 kjøretøy ble stoppet, alle var upåvirket og forskriftsmessig sikret.

**ARENDAL: Innbrudd i enebolig

12.13:** Melding om innbrudd i enebolig i lsøpet av siste natt. Huseieren har vært bortreist, politipatrulje er sendt til stedet.

**VENNESLA: Fireåring påkjørt

20.13:** Les mer i egen sak.