Dere var to damer som startet Absolutt KRS for syv år siden, men nå er det deg alene. Går det bra? — Ja, absolutt. Masse å holde styr på. Vi har vært heldige med faste og stabile samarbeidspartnere. Det virker som folk i byen er veldig glad i oss. Alle kjenner noen som har vært intervjuet av oss.

Hvordan har sommeren din vært til nå? - Nå planlegger jeg årets store Absolutt-happening ved Kragerø resort med 300 damer, artister og sponsorer. Thom Hell har lovet å komme og spille for oss. Jeg driver tre firmaer, men nå er jeg travelt opptatt med å ferdigstille juni og juli-utgavene av magasinet. Det spiser veldig mye av tida mi.

Kan du lekke hovedsaken til oss? - Det kan jeg. Da jeg ble kjent med Anita Dietrichson, administrerende direktør for Næringsforeningen i Kristiansand, tenkte jeg: Yes, dette er coveret. Hun er en sterk og voksen dame, en kvinne etter mitt nyfeministiske hjerte.

Har døgnet ditt flere timer enn det vi andre har til rådighet? - Vel, det er ikke uvanlig med arbeidsdager langt ut i de sene nattetimer, nå har jeg vel ikke sovet ordentlig på et par døgn. Jeg er nok verdens største optimist, litt kamikaze, tenker at alt går! Og jeg vil alltid velge den kronglete veien til målet, jeg elsker avsporingene.

Kanskje du er en av dem som trives med kaos? - Ja, absolutt. Jeg vil alltid velge den kronglete veien til målet, jeg elsker avsporingene. Det er nok et drawback ved å være født med et skapende og kreativt hodet. Du vil ha med deg så mye, og da baller det jo bare på seg.

Men det virker da likevel som du er et ordensmenneske? - Altså, da jeg satt og skulle tegne mitt eget hus skjønte jeg at jeg egentlig har et ordenshode som tydeligvis har ligget der og vaka, jeg fortapet meg helt i de praktiske løsningene. Det dukka opp ei skaphusmor i meg.

Er du like hyper privat som på jobb? - Nå har jeg ikke så mye privatliv, men hjemme har jeg langt større behov for orden og ro rundt meg og barna, så jeg kan takle stresset og kaoset på jobb. Jo, jeg er nok veldig avkobla hjemme.

Hva er det som gir deg godfølelsen? - Det er hvis jeg har klart å gjøre alt ferdig på jobb og kan komme hjem og være mamma. Vite at jeg er 100 prosent tilstede.

Du har bodd i både Frankrike, New York og Oslo, hvordan var det å slå seg ned igjen i Kristiansand? - Det å flytte tilbake igjen etter ti år var en skummel ting, men jeg liker meg så godt her nå, Kristiansand har forandra seg.

På hvilken måte? - Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg har en følelse av at folk er blitt mer inkluderende og rause. Kristiansanderen er ikke lenger så redd for sitt eget territorium. Jeg vil si at Kristiansand er blitt en varmere by.

Til slutt: Om du kunne gi Kristiansand et godt råd? - Det måtte være at vi kommuniserte og tok hevd på den kule, kulturelle og internasjonale «oljebyen» vi faktisk er.