KRISTIANSAND: Kjørte utfor i Vågsbygd

**KRISTIANSAND: Tre innbrakt for fyllebråk

01.54:** Etter flere meldinger med bråk og skadeverk i Kristiansand sentrum pågrep politiet en mann på 40 år samt to unge menn i begynnelsen av 20-årene, og satte dem i fyllearresten.

**KRISTANSAND: Skadeverk på butikk

02.26:** Melding om knust vindu ved en butikk i Markensgate i Kristiansand.

— Vi har ingen vitner, men det lå igjen en blå herresko på stedet, sier operasjonsleder Dag Kjær.

**FROLAND: En stoppet i atferdskontroll

07.30:** Av 125 passeringer blir én anmeldt, da politiet hadde atferdskontroll i Froland tirsdag morgen. Operasjonsleder kan ikke rapportere hva slags atferd man reagerte på.

**MARNARDDAL: Innbrudd bil

07.57:** En person anmelder innbrudd i to biler på Heddeland i Marnardal. Usikkert hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Stjal dekk

10.16:** Fire dekk med lettmetallfelger rapportert stjålet fra hus ved Kuliavegen.

KRISTIANSAND: **Sjåfør hadde hasj i bilen

11.30** stoppet UP en bil i Vågsbygd. Sjåføren og de to passasjerene var i besittelse av narkotika og alle tre i bilen ble pågrepet. De tre er alle i begynnelsen av 20-årene, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland, til Fædrelandsvennen.

MARNARDAL: Innbrudd i to biler

I løpet av natten har det vært innbrudd i to biler ved Heddeland. Den ene bilen er påført store skader, og blant annet er bensinpumpen stjålet.

ARENDAL : **Russ plaget kulturskole

14.02** fikk politiet melding om at kulturskolen i Arendal var plaget av høylytt russ. Politiet anmodet russen om å flytte seg fra stedet, og det gjorde de.

**KRISTIANSAND: Amfetamin på rutebilstasjonen

15.04** ble en person pågrepet med det som trolig er rundt ti gram amfetamin på Rutebilstasjonen. Den pågrepne er en mann i 40-årene fra Kristiansandsområdet.

**ARENDAL: Solgte ulovlige tabletter

15.00** ble en 54 år gammel mann pågrepet for å ha solgt ulovlige tabletter på Sam Eydes plass. 54-åringen fra Arendal er nå i varetekt hos politiet.

**VENNESLA: Fant safe

16.02:** Det ble funnet en safe ved bussgarasjene på Storevoll. Hengselene er kuttet og ut fra sporene kan det ha blitt brukt vinkelsliper. Politiet ser videre på saken.

**ARENDAL: Trafikkuhell

18.01:** En mopedist panikkbremset ved en fotgjengerovergang hvor en syklist ville over ved Asdal i Arendal. Jenta (17) gikk i bakken og ble kjørt til sykehus med ambulanse.

**ARENDAL: Sjanglet i veien

18.37:** Politiet dro ut for å sjekke en mann som sjanglet i veien ved Byggmakker på Stoa. Personen ble satt i marsj hjemover, men da på gangveien.

**LINDESNES: Knuste inventar

19.13:** Politiet leter i kveld etter en sønn som knuste inventar i foreldrenes hjem i Lindesnes kommune. Da vedkommende forstod at politiet var varslet stakk han av.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

19.27:** To menn, henholdsvis 40 og 42 år gamle, ble stoppet i bil og pågrepet. Årsaken var at de var i besittelse av litt hasj. Begge sitter tirsdag kveld i politiarresten.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell

Les mer i egen sak.