Ingen høydeskrekk:?Dette er katten min Pixie, på en av sine daglige "treningsøkter" opp pipa, forteller Alexandra Wintersborg
Verdens største skrue: To-åringen Trulte sover helst på toppen av nyvaskede håndklær, og det er hun som bestemmer det meste i huset. Trulte er naturligvis på Facebook, men er ikke så interessert i å oppdatere profilen sin.
Mmmm:?Den engelske Bulldogen, Buzz Lightyear, må være sørlandets kuleste, mener Cecilie Andersen. Her nyter han en softIs på bytur i Kristiansand.
Halvorsen: Pia har en ett år gammel rotte som heter Halvorsen. Han er veldig kjælen og liker å gå på tur, forteller Pia.
Gir opp:?Uttrykket til jakthunnen min (type Basset) sier vel sitt. Det blei for mye snø, til slutt så han ikke hvor han gikk, forteller Helge Reber fra Vennesla.
Pensjonist: Dio er trivselsvakt hos salmaker Sørensen på Ålefjær og den beste venn man kan ha, forteller Katrin Sørensen.
Gris eller hund? Dette er Faico. Han er 10 år gammel og en skikkelig sofagris, skriver Thor Hornnes i en epost til Nært.
Heisann: Gøran Abusdals favorittdyr er 12 år gamle Kevin. Det er en kortvokst kongepuddel med egen Facebookprofil.

AGDER: Avmagret og full av infeksjoner kom Trulte til en dyreklinikk. Målet var avliving for den sju måneder gamle pusen. Men Andrea Eickstedt, som jobbet på klinikken, tok katten med seg

trulte på facebook.jpg

hjem. Der har den bodd i nesten to år.

Trulte er sjefen

Nå er det Trulte som styrer døgnrytmen i huset. Når Trulte skal legge seg, henter hun de andre i huset, for da er det leggetid. I følge eieren tror Trulte hun er litt mer menneske enn katt, hun har forresten også en egen facebookprofil. Den er hun riktignok ikke så god til å oppdatere. Så er hun visst også en tv-slave. Favorittprogrammet er Ut i naturen, og da helst om fugler. Og så elsker hun å posere foran kamera. Det er det lett å se.

Send inn flere!

Har du ikke sett bildet av ditt kjæledyr, eller har du ikke sendt inn ditt bidrag enda?

Vi holder konkurransen gående, og har flere bilder av kjæledyr fra Sørlandet på lager. Send inn til naert.fvn.no