**KVINESDAL: Mistet lappen

23.42:** En politipatrulje målte en personbil til 100 km/t i 60-sona på Øyesletta. En mannlig bilfører fra distriktet ble fratatt førerkortet på stedet, og forholdet anmeldes.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

00.30:** Politiet stanset og kontrollerte to personer i en bil. Mistanke om at fører, en 31 år gammel mann fra Lillesand, kjørte i ruspåvirket tilstand. Blodprøve ble tatt og førerkort beslaglagt. Passasjer, en 42-åring fra Arendal, var i besittelse av 15 narkotiske tabletter. Forholdet anmeldes.

KRISTIANSAND: Biltyveri

00.41: Fra Odderhei terrasse ble det stjålet en personbil. Politiet ble sendt til stedet og fant bilen i samme område etter kort tid. Den var da forlatt. Politiet har opplysninger i saken, men har ikke pågrepet noen foreløpig. Bilen ble tilbakelevert og saken politianmeldt. **FARSUND: Slagsmål

00.43:** Politiet fikk melding om slagsmål utenfor en av byens restauranter. To patruljer ble sendt til stedet. Politiet har vært i kontakt med partene. En person oppsøkte legevakten med et kutt over øyet. Ingen ble pågrepet, men det er uvisst om partene anmelder hverandre.

**RISØR: Brysom mann

00.52:** En dørvakt ba om bistand til å fjerne en brysom gjest fra et av byens utesteder. Politiet bortviste en 49 år gammel mann fra Risør.

**ARENDAL: Kjørte båt i beruset tilstand

01.56:** Ved Pollen pågriper en politipatrulje en 28 år gammel arendalitt etter kjøring med båt i beruset tilstand. Mannen ble tatt blodprøve av og anmeldt.

**GRIMSTAD: Mann i vannet

02.39:** Alkoholpåvirket latvier havnet i vannet. Les mer i egen sak.

**GJERSTAD: Skilttyveri

06.46:** En bileier på Brokelandsheia melder at begge skiltene på hans Mercedes er stjålet. Det er skiltene PC 98919 som er stjålet.

**RISØR: Grovt tyveri

08.29:** Noen har banet seg inn i Sørlandet Feriesenter. Politiet hadde ved 9-tiden ikke oversikt over det som er stjålet. Politiet sikrer spor på stedet.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stjele motorsykkel

09.46:** Noen har tuklet med tenningslåsen på en motorsykkel i Korvettveien. Eieren vil anmelde saken.

**MANDAL: Mistenkt for promillekjøring

09.52:** En kvinne i 30-årene ble stoppet på E 39 i Hollekleiva. Hun er mistenkt for promillekjøring. Kvinnen blir anmeldt og førerkortet er beslaglagt, og hun har avlagt blodprøve.

**BIRKENES: Låvebrann

12.15:** Les mer i egen sak. **ARENDAL: Stjal båt fra Pollen

13.29:** En 21-fots Ibiza er stjålet i natt.

**VEGÅRSHEI: Skadeverk på bil

13.39:** Noen har knust ruter på en parkert bil ved Kilane. Saken blir anmeldt.

**RISØR: Ansatte slukket brann

14.54:** Det oppsto brann i et renseanlegg på Sørlandet feriesenter. De ansatte skal ha slukket brannen. Brannvesenet og politiet dro likevel til stedet.

**KRISTIANSAND: Fiskere hadde med for mye fisk

15.11:** Les mer i egen sak.

**MANDAL: Fant drivende lekter med gravemaskiner

16.25:** Det kom melding om at det drev en lekter med to gravemaskiner på i Mandalselva ut mot Smalsundet. Politibåten rykket ut for å begrense uhell og undersøke hvem som eier lekteren.

**KRISTIANSAND: Stjal moped

16.36:** En hvit Peugeot med nummer PV 4183 er stjålet fra Sandens kjøpesenter.

**SØGNE: Stjal BMW

16.53:** En sort BMW med nummer KT 51565 er stjålet fra Linnegrøvan mellom torsdag og lørdag.

KRISTIANSAND: Jente skadet etter ulykke i Badeland

Les mer i egen sak. **ARENDAL: Vannskuterkjører hadde 2,7 i promille

18.20:** Det kom melding om at to personer kjørte på samme vannskuter. De skal ha sprutet vann på en annen båt med vilje. Mennene skal så ha forhørt seg om når ølsalget stoppet. Mennene ble møtt av politiet ved Kastellet. Den 25 år gamle mannen som kjørte skuteren ble pågrepet og blåste til 2,7 i promille. 25-åringen ble tatt med til legevakt for å avlegge blodprøve.

**KRISTIANSAND: Bil på taket i sentrum

18.21:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Bråk for fjerde gang på to døgn

19.25:** For fjerde gang på to døgn ble det meldt om bråk og slåssing i et leilighetskompleks i Tollbodgata. En 23 år gammel mann ble satt i arresten for ordensforstyrrelser. Ifølge politiet har 23-åringen fått mange sjanser uten å benytte seg av dem. Politiet avventer nå en mulig anmeldelse for andre forhold fra en person mannen kranglet med.

**KRISTIANSAND: Kjørte på E 39 med promille og uten førerkort

20.08:** Det kom melding om unormal kjøring ned Setesdalsveien mot sentrum. Bilen ble stoppet på E 39 ved Meieribakken. Den 32 år gamle sjåføren fra Iveland hadde ifølge politiet høy promille. Han hadde heller ikke førerkort, og ble tatt med til legevakt for å avlegge blodprøve. Bilen han kjørte ville ikke starte opp igjen og måtte taues inn.

KRISTIANSAND: Rideulykke ved ridesenter

Les mer i egen sak. **KRISTIANSAND: Kjørte uregistrert motorsykkel

22.58:** Det kom melding om kjøring med uregistrert MC ved Karl Johans Minne skole. Politiet pågrep føreren, som også var eier av motorsykkelen.

**KRISTIANSAND: Fem tatt i UP-kontroll

23.08:** UP holdt trafikkontroll på Ålefjær. Fem personer ble anmeldt.