SØGNE: Ulykken skjedde ved avkjøringen mot Nodeland, da den ene av bilene, en Opel Corsa som kom vestfra, skulle svinge over veien. Lensmann i Søgne og Sogndalen, Terje Pedersen, forteller til Fædrelandsvennen at årsaken til ulykken ikke er kjent.

– Vi har enda ikke avhørt de involverte i ulykken. Føreren av Opelen var i sjokk på stedet, og hadde ikke så mye fornuftig å si, sier Pedersen.

Skulle svinge over veien

Da Opelen skulle svinge av mot Nodeland, kom en BMW kjørende fra Kristiansand og traff den andre bilen i fronten. Sammenstøtet var så kraftig at Opelen snurret rundt og ble stående i midtrabatten.

Lensmannen opplyser at både fører og passasjer i Opelen er to 19 år gamle jenter fra Kristiansand. Føreren skal ha kommet fra ulykken uten noen fysiske skader, mens passasjeren klaget på smerter i lår og hodet.

En 35 år gammel mann fra Stavanger var fører av BMW'en, og skal etter det Fædrelandsvennen erfarer hatt tre passasjer i bilen. To av dem var barn.

– Alle har vært til legesjekk, men det skal ikke være snakk om alvorlige skader, opplyser operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen mandag kveld.

Usikker på reaksjoner

Pedersen mener det er for tidlig å si noe om det vil bli gitt straffereaksjoner i saken. Han bekrefter at det ikke ble gjort beslag på noen førerkort på ulykkestedet.

– Vi må vente til partene er avhørt før vi kan si noe om hvilke reaksjoner som vil bli gitt, sier han.

Han forteller til Fædrelandsvennen onsdag formiddag at det ikke er bestemt når avhørene skal finne sted.