KRISTIANSAND: Unge festdeltakere

00.10: I Friggs vei har flere naboer klaget på mye bråk i området. Da politiet kom til stedet viser det seg at det var en fest med flere deltakere under 18 år, blant annet mange 13-åringer. Det var mye knust glass i gata og politiet stoppet festen. Flere foreldre ble varslet og en person ble tatt hånd om av barnevernet.

RISØR: Slåssing

00.12: Det blir meldt om slåssing i Storgata i Risør. En 22-åring skal ha blitt slått ned og han fikk senere hjelp av ambulanse. Politiet sier de har et par vitner til hendelsen, men ingen mistenkte. Operasjonsleder melder at det kan være aktulelt å følge saken videre.

RISØR: Slåssing

00.18: På Solsiden i Risør skal to personer ha gått løs på en tredjeperson. Ingen skal ha pådratt seg alvorlige skader og politiet løste opp konflikten på stedet. Politiet har ikke fått inn en anmeldelse foreløpig.

KRISTIANSAND: Sov i grøftekanten

00.27: En 18-åring lå og sov i en grøftekant ved Andøya. Han var overstadig beruset og klarte ikke å gjøre rede for seg selv og ble kjørt hjem av politiet.

LINDESNES: Mulig redningsaksjon

0038: Politiet får inn en melding om at det er observert tre oransje lys på himmelen langs kysten av Lindesnes. Redningsskøyta ble tilkalt og dro ut klokken 01.25 for å sjekke tilfellet. Det ble ikke observert noe unormalt i området.

RISØR: Slo seg gjennom dør med øks

01.00: Se egen sak

KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

01.06: En 19-åring i Dronningens gate lager kvalm og sjikanerer andre som går forbi. Han ble bortvist fra området da politiet kom til stedet.

KRISTIANSAND: Stod langs E18

01.09: Flere bilførere ringte inn til politiet etter å ha observert en ung gutt stående i veikanten langs E18. Politiet rykket ut og gutten ble overlatt til barnevernet.

KRISTIANSAND: Forfulgte småjenter

01.13: Et par eldre gutter skal ha fulgt etter noen småjenter på 9, 11 og 14 år gjennom Kristiansand sentrum. Jentene syntes det var svært ekkelt og en patrulje ble sendt til stedet for å se hva det kunne være. Politiet kom i kontakt med en av mennene, en 23-åring som nå vil bli anmeldt for oppførselen sin.

SØGNE: Festbråk

01.23: Politiet rykket ut til Hølleveien i Søgne, etter at en fest skal ha eskalert og blitt svært støyende for folk i nabolaget. Det var mye folk på stedet og tilløp til slossing. Da patruljen ankom hadde bråkmakerne forsvunnet fra stedet og festen ble dempet.

KRISTIANSAND: Ville ha med seg moped

01.34: Et vitne observerte et par personer som var inne på et tun til en privat bolig. Personene prøvde å ta med seg en uregistrert moped som stod parkert i tunet. Det klarte de ikke og personene ga etter hvert opp forsøket og stakk fra stedet.

GRIMSTAD: Offentlig urinering

01.35: En politibil som patruljerte Juskestredet i Grimstad kom over ei 20 år gammel kvinne som urinerte på offentlig sted. Hun vil bli anmeldt for forholdet og kan vente seg en bot fra politiet.

KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.39: Det ble observert en svært beruset person ved busstoppet utenfor Kvadraturen videregående skole i Tollbodgata. Personen var en 19-åring som ikke klarte å gjøre rede for seg selv. Politiet tok hånd om mannen og kjørte ham hjem.

KRISTIANSAND: Høy bilmusikk

0140: Flere naboer klagde på høy musikk fra parkerte biler rett utenfor gjestehavna i Kristiansand. Da politiet kom til stedet hadde det hele roet seg ned og bilene forsvunnet.

KRISTIANSAND: Melding om ruteknusing

01.51: Flere vitner skal ha observert to menn knuse et vindu på Jernia-butikken i Skippergata. Mennene skal ha gått videre oppover mot Markensgate. 02.22 ble mennene, begge 19 år, pågrepet av politiet utenfor potetbua på Torvet. De er nå mistenkt for forholdet.

VENNESLA: Masseslagsmål

02.08: Politiet kjørte til Vennesla sentrum etter tips om masseslagsmål i gågata. Da politiet ankom stedet var det flere ungdommer i basketak med hverandre. Da ungdommene så politiet løp de til alle kanter og stakk fra stedet.

ARENDAL: Vanskelig gjest

02.11: Betjeningen ved Kastell i Arendal ringer til politiet og forteller om en 28 år gammel mann som ikke kan oppføre seg. Da politiet kom til stedet ble han bedt om å roe seg, men 28-åringen etterfulgte ikke politiets krav. Han endte dermed opp i arresten.

MANDAL: Kjøring i påvirket tilstand

02.12: Politiet fikk inn tips fra vintner om at en bil hadde kollidert med et feder i Mandal. Vitnene sa til politiet at det hørtes ut som bilen fortsatt stod og sveiv. Ambulanse ble også tilkalt, men det var ingen i bilen da utrykningskjøretøyene kom til stedet. Føreren av bilen, en 20 år gammel mann, ble sporet opp og ble pågrepet 03.00. Han har innrømmet at han har kjørt i beruset tilstand og vil bli anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Ordensforstyrrelse

02.21: En 29-åring ble satt i arresten etter å laget mye bråk i sentrum av Arendal. Han vil også bli anmeldt for offentlig urinering.

KRISTIANSAND: Til legevakta etter uhell

02.26: Politiet fant en mann liggende på fortauet utenfor Lotus i Vestre Strandgate. Han skal ha snublet som følge av sin egen beruselse og slått seg kraftig i hodet. Mannen kom seg etter hvert på legevakta med en stor kul i panna.

KRISTIANSAND: Gikk gjennom Baneheitunnelen

02.28: Bilister ringte inn til politiet etter at de hadde observert en mann gående langs E18 i baneheitunnelen. Mannen var en 22 år gammel bergenser, han gikk gjennom tunnelen bærende på et skilt og et brannslukningsapparat. Da politiet stoppet ham hadde han ingen god forklaring på hvorfor han gjorde det han gjorde, men fikk sjansen til å gjøre opp for seg på stedet. Han satte skilt og apparat på plass og mannen slapp unna med tilsnakk.

ARENDAL: Kjærestepar kranglet

02.28: Det ble meldt om mye skriking og hyling i Nesbakken i Arendal. Da patruljen kom til stedet fant de ut at det var et kjærestepar som hadde kranglet. Begge ble kjørt til hver sin bopel av politiet.

ARENDAL: Mann i vannet

02.33: Politiet fikk inn en melding om en mann som var i vannet rett utenfor fiskebrygga i Arendal. Da politiet kom til stedet ble mannen dratt opp på land, det viste seg at mannen badet frivillig.

KRISTIANSAND: Krangel i taxikø

02.38: Det ble meldt om slåssing utenfor Ernst hotell. Bårkmakeren, en 21 år gammel mann, bevegde seg så videre mot taxikøen like ved, hvor han også lagde bråk. Vedkommende var veldig beruset og ble satt i arresten.

LILLESAND: Mulig vannlekasje

02.42: Politiet fikk inn en melding om vannlekasje på torvet i Lillesand. Det skal ha gått hull på en vannledning og vannet skal ha stått flere meter opp i lufta. Da politiet var på torvet en stund i ettertid meldte patruljen om at det ikke var noen tegn til noen vannlekasje. Operasjonsleder sier at det kan ha blitt ordnet opp i før politiet ankom stedet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i garasje

03.19: Det skal ha vært et innbrudd i en garasje i Marineveien i Kristiansand. Det er uklart hva som er stjålet, men politiet venter en anmeldelse i ettertid.

MANDAL: Klarte ikke låse opp bilen

03.19: Utenfor Corner's Pub i Mandal står en beruset kvinne og prøver å låse opp bilen sin. Vitner forteller at hun nesten ikke klarer å stå oppreist. Da politiet kom til stedet har noen tatt fra henne nøklene og kvinnen blir sendt hjem i taxi.

KRISTIANSAND: Festbråk

03.25: Politiet får en telefon fra en fortvilet nabo som klager på høy musikk fra et hus ikke langt fra Vågsbygd skole. Naboen skal ha tatt kontakt med festdeltakerne og bedt dem om å skru ned musikken flere ganger, men til ingen nytte. Politiet rykker ut og får dempet festen.

ARENDAL: Stakk fra politiet

03.27: Politiet ønsker å stoppe en offroadsykkel Arendal sentrum, men føreren av sykkelen stikker fra politiet, blant annet gjennom flere enveiskjørte gater. Politiet ønsker ikke å forfølge føreren som kom seg unna.

ÅSERAL: Tyveri

03.31: Politiet får en telefon fra en gjest som er på Eikerapen Roots Festival. Han forteller at flere har hatt ubudne gjester i teltene og har blitt frastjålet blant annet lommebøker og andre verdisaker. Politiet venter en anmeldelse.

RISØR: Kjøring i påvirket tilstand

03.35: En politipatrulje stoppet en 44 år gammel bilfører på fylkesvei 416 ved Lindstø i Risør. Bilføreren er en mann som hadde kjørt inn i flere biler på veien. Han ble fraktet til legevakta for blodprøve og ble anmledt for kjøring i beruset tilstand.

GRIMSTAD: Overstadig beruset

04.00: En person lå rett ut i Lillesandsveien i Grimstad. Da politiet kom til stedet kom mannen seg på beina, han fikk skaffet seg en taxi som kjørte ham hjem.

KRISTIANSAND: Mulige nødraketter

04.28: Politiet fikk inn en melding at det var observert flere røde raketter utenfor Bragdøya. Etter samtaler med hovedredningssentralen kommer politiet fram til at det er bengalskelys som har blitt skutt opp fra øya og som nå driver ut sjøen.

FROLAND: Stjålet scooter

04.45: En eier ringte inn til politiet og fortalte at scooteren hans nettopp var stjålet ved Løddesøl i Froland. Litt senere ringte samme personen inn og sa at han hadde funnet scooteren og at han kjente synderne som han nå har skværet opp med.

LILLESAND: Drakk øl i bil

05.09: En mann ble observert da han drakk fra en ølboks mens han stod parkert utenfor bensinstasjonen Shell på Tingsaker i Lillesand. Politiet kom til stedet og gjennomførte en alkotest, men mannen blåste grønt og kunne fortsette å kjøre.

ARENDAL: Slo kona etter krangel

05.20: Se egen sak.

MANDAL: Vekket beboere

05.46: Ei 41 år gammel kvinne vandret rundt i Pastellgata i Mandal hvor hun ringte på dørene til forskjellige hus i nabolaget. Kvinnen ble bortvist fra stedet av politiet, men nektet. Da endte hun opp i arresten, hvor hun satt til klokken 08.00 før hun ble sendt hjem i en taxi.

KRISTIANSAND: Satte fyr på VG

08.00: En som mann ringte inn til politiet og sa han har sett dagens VG stå i brann i nærheten av Rema 1000 på Voie. Brannen er slukket, men flere av avisene er ødelagt.

**KRISTIANSAND: Beruset kvinne

21.12** Politiet fikk inn melding om en beruset kvinne like ved Shell-stasjonen i Mareviksveien på Lund. Politiet dro til stedet og fikk kjørt kvinnen hjem.

**GRIMSTAD: Bilnøkler stjålet

21.30** To sett med bilnøkler skal ha blitt stjålet fra en familiebolig i Helleviksåsen i Grimstad. Nøklene lå i gangen og ytterdøren var ulåst. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av dagen.