**ARENDAL: Forsynte seg med fliser

01.10:** Politiet får melding om en person som "henter" fliser utenfor en flisebutikk på Stoa. En 49 år gammel mann blir pågrepet og mistenkt for tyveriet.

**VENNESLA: Stakk fra kontroll

01.58:** Politipatruljen i Vennesla melder om en personbil som unndro seg kontroll. Patruljen mener å kunne identifisere førerenn av bilen, og droppet dermed videre forfølgelse.

**ARENDAL: Overrasket innbruddstyv

03.12:** En person blir overrasket idet han forsøker å gjøre innbrudd i et hus. Politiet lette i området etter vedkommende.

**ARENDAL: To stakk fra kontroll

03.42:** En politipatrulje melder at en personbil forsøker å unndra seg kontroll. Etter en kort forfølgelse blir bilen stanset og to menn pågrepet. De to mennene er 21 og 22 år gamle. Føreren av bilen blåste 1,2 i promille. Bileieren var med som passasjer i bilen. Begge mistet førerkortet og ble anmeldt etter kjøreturen.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

07.49:** Politiet fikk melding om at det i løpet av helgen er begått grovt tyveri fra et transportfirma i Kongsgård Allè. En politipatrulje ble sendt til stedet for åstedsundersøkelse.

**SONGDALEN: 1000 liter diesel stjålet

07.58:** Fra en bedrift i Finsland er det stjålet 1000 liter diesel. Forholdet vil bli politianmeldt.

**FROLAND: Skilt stjålet

09.49:** Politiet fikk melding om at et kjennemerke er stjålet fra en sort Fiat varebil. Tyveriet har skjedd på lørdag, trolig mens bilen stod parkert på Øynaheia. Forholdet blir politianmeldt.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

10.08:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Fant båt

11.11:** En hvit plastbåt med vindskjerm er funnet ved Paltorsken i Vågsbygd. Båten er virka 16 fot og har en 40 hestekrefters Yamaha-motor. Registreringsnummeret er KAH175, men båten er ikke lagt inn i småbåtregisteret og er ikke meldt savnet eller stjålet.

**MANDAL: Par kranglet

11.25:** Det kom inn melding om hyl og skrik fra en leilighet i Store Elvegate i Mandal. Det viste seg at et ungt par hadde hatt en høylydt krangel. Etter at en patrulje ankom stedet roet de seg.

**SØGNE: Tyveri av båtmotor

13.25:** En mann meldte til politiet at han i løpet av de siste 14 dagene var blitt frastjålet en 25 hk Yamaha utenbordsmotor fra en båt i Prestbukta. Forholdet vil bli politianmeldt.

**FLEKKEFJORD: Stjal vin fra Vinmonopolet

14.10:** Vinmonopolet anmeldte en navngitt person for tyveri av en treliters pappkartong med vin. Forholdet skjedde to timer tidligere. Politiet har sett etter mannen som foreløpig ikke er funnet.

**SØGNE: Syklist kolliderte med lastebil

15.48:** Les egen sak

**FARSUND: Pengeinnsamling med hjemmelagde bøsser

15.53:** Politiet ble varslet om at personer går rundt med hjemmelagde innsamlingsbøsser på Vanse. Utover kvelden kommer det flere meldinger om det samme, og politiet er på utkikk etter personene med en patrulje.