**KRISTIANSAND: Bortvist fra McDonald's

00.06:** McDonald's ba om bistand fordi en kranglevoren gjest skapte problemer utenfor bygget. Politipatruljen viste mannen bort fra stedet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på Victoria pub

00.18:** Ansatte ved Victoria Pub ba om bistand til restauranten på grunn av et slagsmål inne i bygget. De ba også om ambulanse til stedet, men ambulansen bortfalt. Totalt sju personer ble bortvist fra stedet, og det vil muligens komme en anmeldelse på forholdet.

**ARENDAL: Mann bortvist etter bråk

01.00:** Fra Langbrygga ble en mann på 32 år bortvist etter å ha laget bråk på stedet. Mannen var ikke enig i dette, og etter tredje gang tilbake på stedet ble han tatt med av politiet for ikke å ha etterkommet pålegg. Han anmeldes for dette

**KRISTIANSAND: Råkjøring i Vågsbygdtunnelen

01.12:** UP meldte inn et førerkortbeslag i Vågsbygdtunnelen. En 22 år gammel bilist ble målt til 97 kilometer i timen i 60-sonen.

**LYNGDAL: Anmeldt for hasjbruk

01.37:** En 34 år gammel mann ble anmeldt for bruk og besittelse av mindre mengde hasj i Lyngdal.

**KRISTIANSAND: Russ slått i ansiktet

01.41:** To av årets russ kontaktet en patrulje i sentrum, fordi den ene av dem var slått i ansiktet av en voldsutøver på 19 år som er godt kjent av politiet. 19-åringen vil nok en gang bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Beruset mopedfører

01.42:** Politipatruljen i Grimstad stoppet en beruset mopedfører på 16 år i Ankerveien. Mopedføreren måtte avlegge blodprøve på legevakten i Arendal.

**LILLESAND: Anmeldt for offentlig urinering

02.26:** En 55 år gammel mann ble anmeldt for vannlating i Strandgata i Lillesand.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for promillekjøring

02.34:** UP meldte om at en bil var stanset ved Andøya industriområde, der føreren fremsto som beruset. En 19 år gammel mann testet til 1,2 i promille. Han ble anmeldt og førerkortet ble beslaglagt.

**MANDAL: Uro i sentrum

02.57:** Politiet ryddet opp i Store Elvegate, hvor ett par berusede personer lagde bråk. En 24 år gammel mann vurderer å anmelde forholdet etter at han skal ha bli slått av en ikke navngitt person.

**ARENDAL: Russ måtte dempe seg

03.08:** Årets russ i Arendal avholdt stevne på Spornes, og spilte musikk utover et lydnivå naboene kunne tolerere. Russen fikk beskjed om å dempe seg av politiet, og det ble imøtekommet.

**ARENDAL: Kjørte i rus

04.05:** Patruljen i Arendal stoppet en bil på Grasåsen, der føreren var påvirket av rusmiddel. Den 29 år gamle mannen erkjente bruk av amfetamin.

**ARENDAL: Bil stjålet

08.12:** Bileier ringte politiet og meldte tyveri av sin sorte 2005-modell Opel Zafira med takboks. Bilen ble stjålet i løpet av siste natt. Forholdet vil bli politianmeldt.

**MANDAL: Motorsyklist kjørte fra politiet

08.48:** Se egen sak.

**TVEDESTRAND : Trafikkontroll

10.00:** En politipatrulje har avholdt trafikkontroll på E18 ved Holt i Tvedetrand. 60 kjøretøy ble kontrollert, men ingen av dem fikk skriftlige reaksjoner.

**KRISTIANSAND: Tatt med stjålet skilt

11.41:** Politiet fikk melding om at det står en eldre Mercedes med falske kjennetegn utenfor en adresse i Vågsbygd. Politipatruljen finner ut at skiltene er stjålet. To menn, 19 og 25 år gamle fra Kristiansand, blir pågrepet i huset hvor bilen stod. De blir kjørt i arrest.

**KRISTIANSAND: Presset i autovernet

11.41:** En dame ringer og sier hun måtte kjøre i autovernet for å unngå kollisjon med en oransje/rosa bil som krysset foran henne. Denne bilen stakk fra stedet og kjørte inn til Høietun på Mosby. Melder vurderer å anmelde forholdet.

**LILLESAND: Krattbrann

13.20:** Brannvesenet melder om en liten krattbrann uten fare for bebyggelse. Brannen ble slukket uten dramatikk.

**MANDAL: Kjørte moped uten lappen

13.25:** Politiet stanser fører av en moped. Han har ikke mopedførerbevis. Mandalitten blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Brann i kjøkken

13.40:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Tablett-tyveri

16.50:** Politiet fikk melding om tyveri av tabletter fra Vitus Elefant apotek. En mann på 27 år har vært inne og levert resept på diverse tabletter. Stakk fra stedet uten å betale for dem. Politiet har så langt ikke pågrepet personen, og forholdet vil bli anmeldt.

**VENNESLA: Brann på veranda

17.54:** Se egen sak.

**MANDAL: Nakne russ

18.19:** Politiet fikk melding om at russ oppholdt seg i området ved Ime skole. Flere av dem var uten tøy. En politipatrulje ble dirigert til stedet, men da hadde russen forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Nektet å forlate utested

19.18:** En eldre dame nektet å forlate et utested i Vestre Strandgate. Etter at en politipatrulje kom til stedet ombestemte hun seg og forlot utestedet.