**LYNGDAL: Tyveri fra hotell

22.40:** Fikk politiet melding om at en bærbar pc var blitt stjålet fra resepsjonen til Paulsens hotell i Lyngdal. En politipatrulje ble sendt til stedet, og forholdet vil bli anmeldt.

**MANDAL: Høy musikk

21.38:** Mottok politiet klage på høy musikk fra en adresse i Mandal. En politipatrulje ble dirigert til stedet, og natteroen ble gjenopprettet.

**MANDAL: Forsøkte å unndra seg kontroll

23.21:** Meldte en politipatrulje at de hadde stoppet en ATV som forsøkte å unndra seg kontroll.

**FARSUND: Høy musikk

23.25:** Mottok politiet klager på støy og høy musikk som forstyrret natteroen. En politipatrulje ble sendt til stedet, og natteroen ble gjenopprettet.

**GRIMSTAD: Hund påkjørt

23.34:** Fikk politiet melding fra en hundeeier som opplyste om at hunden hans var blitt påkjørt og lettere skadet. Hundeeieren hadde gått tur med hunden i bånd på gangstien i Terje Løvåsvei da en moped plutselig hadde truffet hunden. Mopedføreren stakk fra stedet. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Innbrudd biler

23.59:** Fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i tre parkerte biler på Stoa. En politipatrulje ble sendt til stedet. To av bilene var ulåste, samt uregistrerte. Det er ingen ting som tyder på at noe er bortatt fra bilene.

**ARENDAL: Kjøring uten førerkort

00.01:** Kontrollerte en politipatrulje en mopedist. Fører av mopeden, en mann i 40-årene, ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**ARENDAL: Kjørte med passasjer på taket

00.24:** Kom en politipatrulje over en bil som kjørte rundt på Stoa med en passasjer på taket. Bilfører, en 18 år gammel mann, ble anmeldt for forholdet. Han fikk også førerkortet sitt beslaglagt.

**ÅMLI: Fyrverkeri

00.49:** Kom en politipatrulje i Åmli over tre ungdommer som skøyt opp fyrverkeri fra en bil. Alle tre ble anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Kranglete dame

01.01:** Fikk politiet melding fra en dørvakt på et utested om en kranglete og beruset dame som ikke ville forlate stedet. En politipatrulje, som ble sendt til stedet, fikk etter hvert bortvist dama.

**KRISTIANSAND: Kranglete mann

01.14:** Fikk politiet melding om en kranglete og beruset mann på et utested. En politipatrulje ble dirigert til stedet. Mannen ble bortvist fra stedet, og ble pålagt å gå hjem.

**KRISTIANSAND: Smuglet tobakk

01.18:** Fikk politiet melding om at tollvesenet hadde stanset en person som kom i land fra danskebåten med 16 kilo tobakk over lovlig kvote. Mannen, som er 32 år gammel, hadde også ført i land litt mer brennevin enn han hadde lov til. Vedkommende ble kjørt til politiarresten, og anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Kranglete kvinne

01.23:** Kom politiet i Arendal over en beruset og kranglete kvinne på Langbryggen. Kvinnen ble bortvist fra byen.

**VENNESLA: Nektet å stanse for kontroll

01.40:** Opplyste en politipatrulje at de kjørte etter en uregistrert moped som nektet å stanse for kontroll. Mopedisten forsvant inn på en sykkelsti, og forsvant fra patruljen.

**ARENDAL: Kranglete mann

01.47:** Kom en politipatrulje i Arendal over en kranglete og berust mann. Han ble bortvist fra byen.

**MANDAL: Kranglete mann

01.52:** Bortviste en politipatrulje i Mandal en beruset og kranglete mann fra et utested.

**FARSUND: Beruset mann

02.09:** Fikk politiet melding om en mann som var så beruset at han hadde problemer med å ta vare på seg selv. En politipatrulje kom i kontakt med vedkommende. Politipatruljen meldte tilbake at han klarte seg på egenhånd, og at han ville gå hjem.

**EVJE: Innbrudd

02.19:** Fikk politiet melding om innbrudd i et privat bolighus på Evje. Politiet rykket ut til stedet og fikk pågrepet en 29 år gammel mann. 29-åringen ble kjørt til arresten i Kristiansand. Han vil bli anmeldt for forholdet.

**FARSUND: Bråk

02.32:** Kom en politipatrulje over en del ungdommer. Det var antydning til bråk/klammeri på stedet, men politiet fikk roet det hele ned før det utartet seg.

**GRIMSTAD: Vandret på E 18

02.44:** Fikk politiet melding om en beruset person som vandret på E 18 ved Bie. En politipatrulje fant personen, og fikk kjørt han hjem til sin bopel.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

02.51:** Fikk politiet melding fra AMK om en trafikkulykke. En enslig bil hadde kjørt ut av veien i området ved Holskog gård. Redningspersonell rykket ut. Bilfører fremstod som uskadet, men ble kjørt veien om legevakten for en sjekk. Politiet mistenker bilføreren, som er en 27 år gammel mann, for å ha kjørt bilen i alkoholpåvirket tilstand, og har derfor sikret seg en blodprøve. Mannen blir anmeldt, og mistet også førerkortet.

**ARENDAL: Innbrudd

02.54:** Fikk politiet melding om innbrudd på en privatadresse i Austre Moland. Det er utøvet skadeverk inne i huset, men foreløpig er det usikkert om noe er borttatt. En politipatrulje vil etter hvert sikre seg spor på stedet.

KRISTIANSAND: Promillekontroll

I tidsrommet 02.55 — 03.46 gjennomførte politiet en promillekontroll i området Dalane. 20 bilførere ble kontrollert, ingen utslag.

**ARENDAL: Klammeri

03.27:** fikk politiet melding om klammeri/bråk i området ved Amfisenteret. En politipatrulje ble sendt til stedet. En 28 år gammel mann ble innbrakt til arresten, anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Beruset person på rv. 9

04.00:** Fikk politiet melding om en beruset person som befant seg langs rv. 9 på Grim. En politipatrulje fant vedkommende, og fikk kjørt han hjem.

**KRISTIANSAND: Bil i autovernet

05.06:** Politiet fikk melding om at en blå Audi hadde kjørt inn i autovernet på E 39 ved Rige. Da politiet kom til stedet, var bilen borte.

**GRIMSTAD: Bil stjålet

07.06:** En grå BMW, med registreringsnummer ST56871, blir meldt stjålet.

**GRIMSTAD: Innbrudd i industriveien

09.16:**

**KRISTIANSAND: Fant sykkel

12.40:** En sykkel , en "Rockmachine", blir funnet og levert hos politiet. Sykkelen ble funnet på stranda ved Sumatra.

**ARENDAL: Tatt for butikktyveri

12.31:** En ung gutt blir tatt for butikktyveri ved Amfi Arena i Arendal.

**RISØR: Blir forsøkt stjålet

14.15:** Døra er brutt opp på en bil i Risør, og forsøkt stjålet. Tenningslåsen er skadet.

GRIMSTAD: Kjørte i 141 kilometer i timen

14.55:

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

16.40:** En 17-åring fra Mosby blir anmeldt for å ha kjørt uten mopedlappen.

**KRISTIANSAND: Stjal kartplotter

17.28:** En kartplotter blir meldt stjålet fra en båt i Svanedamsveien. Plotteren er stjålet natt til lørdag.

VENNESLA: Bilbrann

17.51:

**MANDAL: Syklister kolliderte

19.09:** To syklister kolliderte ved det gamle torvet i Mandal. Den ene syklisten ble kjørt til Sørlandet sykehus med kuttskader i hodet.

**FROLAND: Slo samboer i ansiktet

19.36:** Politiet får melding om at ei kvinne har blitt slått i ansiktet av samboeren sin. Mannen kastet en stein gjennom vinduet på bilen hennes, før han stakk av fra stedet. Kvinnen blir kjørt til legevakta for sjekk.

Flere politipatruljer er på utkikk etter mannen. Klokka 21.46 blir han pågrepet av politiet og kjørt til arresten ved Arendal politistasjon.

**SONGDALEN: Kjørte i 103 km/t i 60-sona

21.07:** En politipatrulje stopper en bilist, etter at hastigheten hans er blitt målt til 103 kilometer i timen i 60-sona ved Songdalsveien. Mannen, en 23-åring, får førerkortet beslaglagt på stedet.

**KVINESDAL: Stanset uregistrert BMW

21.14:** Politiet anmelder en 28-åring for å ha kjørt rundt i en uregistrert BMW på Rafoss.

**MANDAL: Mann i truse sparket i dører

21.34:** En godt beruset mann, kun iført truse, sparker inn dører i sentrum. Mannen skal også ha kastet en redningsbøye på vannet. Mannen blir pågrepet av politiet.

**SONGDALEN: Kjørte i 89 i 60-sona

22.02:** UP stanser en bilist som har kjørt i 89 kilometer i timen i 60-sona på Songdalsveien. Sjåføren, ei 37 år gammel kvinne, får beslaglagt førerkortet på stedet.

EVJE OG HORNNES: Kjørte uten førerkort 22.06: Politiet stopper en bil som er i ferd med å taue en annen bil. Sjåføren, en 47-åring, blir anmeldt for ikke å ha førerkort.