KRISTIANSAND: Innbrudd

00.04: Politiet fikk melding om et innbrudd i et røleggerfirma på Vesterveien. En patrulje dro til stedet for åstedsundersøkelse. Sak vil bli opprettet.

GRIMSTAD: Besittelse av tabletter

00.47: Politiet stoppet en bil for kontroll. Det viste seg at den mannlige føreren var i besittelse av en del tabletter og ble tatt med til arresten i Arendal.

FARSUND: Kjøring uten førerkort

03.25: En patrulje stoppet en bil i området Lomsesanden. Fører, 34 år gammel, har ikke førerkort og anmeldes for forholdet.

GRIMSTAD: Besittelse av narkotika

03.45: En 27 år gammel mann var i besittelse av litt hasj da han ble stoppet av en patrulje. Mannen anmeldes for forholdet.

**GRIMSTAD: Grovt tyveri

09.47:** Det meldes om grovt tyveri fra en bedrift. Ei dør er brutt opp. En politipatrulje har foretatt åstedsundersøkelse.

**MANDAL: Innbrudd i bolig

11.02:** Det har vært innbrudd i en privat bolig på Skjebstad. Huseier har pekt ut ei mistenkelig kvinne. Kvinnen, som er 41 år gammel, blir pågrepet av politiet. Hun blir pågrepet med mindre mengder narkotika på kroppen.

**KRISTIANSAND: Bilbrann

11.10:** Politiet får melding om en bilbrann i Solliveien i Vågsbygd. Brannen kan angivelig ha oppstått under lading av et batteri. Saken etterforskes.

KRISTIANSAND: Pasient satte fyr på gardiner

11.49:

VENNESLA: Husbrann

15.34:

KVINESDAL: Trafikkulykke

16.03:

**FLEKKEFJORD: Krattbrann

18.03:** Brannvesenet melder om en krattbrann på Rauli i Flekkefjord.

KRISTIANSAND: 16-åringer veltet på moped

18.50:

ARENDAL: Person ranet

21.38:

**LINDESNES: UP-kontroll

21.51:** Les egen sak