**KRISTIANSAND: Fant ruset 17-åring

23.24** Politiet måtte sent fredag kveld rykke ut til Markens gate da noen personer hadde funnet et 17 år gammel jente som ikke kunne gjøre rede for seg selv. Hun ble tatt med til politistasjonen, og barnevernsvakta ble koblet inn i saken. Jenta ble etter hvert overlevert til foresatte.

**KRISTIANSAND: Møtte på stasjonen med ruset kvinne

23.30** Ikke lenge etter at 17-åringen ble overlevert barnevernsvakta, så dukket en kvinne opp på politistasjonen i Kristiansand. Sammen med seg hadde hun en annen kvinne som ikke kunne gjøre rede for seg. Etter litt tid ble det klart at kvinnen bodde på et hotell i byen. Politiet hjalp henne tilbake til rommet sitt.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

23.51** En 31-åring ble i natt pågrepet i Vågsbygd ringvei. Mannen var i besittelse av mindre mengder narkotika. 31-åringen blir anmeldt for forholdet.

**FROLAND: Pipebrann i bolig

23.55** Brannvesenet varslet politiet i natt om brann i en bolig i Froland. Det viste seg å dreie seg om en pipebrann. Hvordan det har gått med boligen, er uklart.

**ARENDAL: Tatt med hasj

00.11** En 31-åring fra Kristiansand ble i natt pågrepet på Fishermans pub på Langbrygga i Arendal. Mannen var i besittelse av mindre mengder hasj og blir anmeldt for dette.

**GRIMSTAD: Fant lommeboka i postkassa

00.14** En mann som hadde vært på fest i Grimstad ringte politiet i natt da han var blitt frastjålet lommeboka. Litt senere på natta ringte han politiet igjen. Da var lommeboka kommet til rette. Noen hadde puttet den i postkassa ifølge mannen.

**KRISTIANSAND: Flaskeknusing og søppldunkvelting

00.21** Politiet fikk i natt melding om at ungdommer veltet søppeldunker og knuste flasker i Kristiansand sentrum. Da patruljen kom til det aktuelle stedet, var vandalene forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

01.26** Politiet stoppet i natt en bil i Elvegata i Kristiansand. I bilen satt en person som viste seg å være i besittelse av mindre mengder amfetamin. Mannen ble pågrepet og blir anmeldt for forholdet. Det dreier seg om en 42 år gammel mann fra Kristiansand.

**ARENDAL: Voldsoffer kjørt hjem

01.15** En mann tok kontakt med politiet i natt og fortalte at han var slått av en ukjent person. Han ble kjørt hjem av patruljen, og vurderer å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Ruteknusing på Lund

02.20** En mann ble i natt pågrepet etter å ha knust ei rute i bedriften GR Motor i Nye Teglverksvei på Lund. Den pågrepne er en 26-åring.

**GJERSTAD: Bil i grøfta

06.06** Lørdag morgen ringte en bilist til politiet og fortalte at en bil stod i grøfta i Krokenveien i Gjerstad. Ifølge politiet er det ingen sjåletmelding på bilen. Operasjonssentralen har ikke lyktes med å komme i kontakt med eieren.

**LILLESAND Innbrudd i kafé

08.09** Uvedkommende har gjort innbrudd hos Café Lillesand i løpet av natt til lørdag. Ifølge politiet har gjerningsmennene brutt seg inn i området ved kjøkkenet. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet. En patrulje vil se nærmere på saken i løpet av formiddagen.