GRIMSTAD: Beruset person

00.53: Melding om en beruset mannsperson utenfor et hus i Opplandsveien. Mannen sjanglet videre, og politiet så ikke noe til mannen etter å ha kjørt i området.

KRISTIANSAND: Innbrudd i barnehage

00.55: Innbrudd i en barnehage i Jørgen Moes gate. Da politipatruljen kom til stedet var gjerningspersonen forsvunnet. Det så ikke ut til at noe var stjålet. Politiet vil opprette sak på forholdet.

GRIMSTAD: Urinering på offentlig sted

01.14: Politiet fikk melding fra et utested i Storgaten om en mannsperson som urinerte i noen ølglass inne på restauranten og var til sjenanse for øvrig. Politiet pågrep den berusede mannen på 20 år, og kjørte han til arresten på Arendal politistasjon. 20-åringen blir anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Slo drosjesjåfør

01.56: En politipatrulje dro til Gullveien etter melding om bråk mellom en drosjesjåfør og en passasjer. Drosjesjåføren hevdet å ha blitt slått av passasjeren. Drosjesjåføren vil vurdere anmeldelse.

KRISTIANSAND: Person slått ned

02.14: Politiet mottok en melding om at en person var slått ned utenfor restaurant Six Pence. En patrulje dro til stedet, hvor en person hevdet å ha blitt slått ned av to ukjente menn. Vedkommende ble kjørt til legevakta med kutt i leppa. Gjerningsmenne var forsvunnet før politiets ankomst og offeret ønsket ikke å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjålet motorsykkel

05.30:** Politiet får inn melding fra eier av en oransje KTM motorsykkel på Mosby om at sykkelen er stjålet. Den har kjennetegn PU9019, og ble stjålet utenfor eiers bolig. Forholdet blir anmeldt.

**MANDAL: Innbrudd i butikk

06.15:** Melding fra en ansatt om at det i løpet av sist natt har vært innbrudd i forretningen "Byggtorget" på Doneheia. Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet. Politipatrulje sendt til stedet, utvendig dør brutt opp samt flere invvendig. Politet opprtter sak på forholdet.

**LILLESAND: Trøbbel på nachspiel

06.24:** En kvinne ringer og sier hun trenger politiets hjelp til å fjerne tre menn fra hennes leilighet etter nachspiel på stedet. Politipatrulje sendes til stedet, de tre mennene på 20-22 år fulgte politiets pålegg om å gå fra leiligheten.

**NEDENES: Grovt tyveri fra bolig

08.01:** Melding om grovt tyveri fra bolig på Engene Platå. Uvisst hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Pipebrann

08.46:** Pipebrann i Skogveien. Brannvesenet er på saken.

KRISTIANSAND: Tyveri i idrettshall

09.31: Melding om tyveri fra garderoben i hallen på Odderøya. Stjålet diverse telefoner med mer.

MANDAL: Pipebrann

09.32: Pipebrann i Lindeveien. Brannvesenet ordner saken.

STEMMEN: Trafikkulykke med bil

10.06: Melding om trafikkulykke med bil på R9 Stemmen. En bil kantet over på siden, en person i bilen er lettere skadet. Kontrollert av ambulansepersonell. Politet melder om litt trafikale problemer på stedet inntil bilen er fjernet.

KRISTIANSAND: Melding om brann i hus

11.39: Politet får inn melding om husbrann på en adresse i Palle Rosenkrantz gate. Viste seg å være et fraflyttet hus som husløse har tatt tilhold i. Fyrte opp bål inne på et gulv, men bålet ble raskt slukket av brannvesenet. Ingen personer tilstede i bygget.

**BYKLE: Fant hund på Hovden

13.04** En engelsk setter erfunnet på Hovden. Det er en brun og hvit tispe. Hunden ble levert til eieren etter en stund.

IVELAND: To pågrepet etter biltyveri

ARENDAL: Porsche mot drosje i Vesterveien

**SONGDALEN: Innbrudd i bobil og campingvogn

14.53** Noen har brutt seg inn i en parkert bobil på Brennåsen. Det viser seg at det også har vært innbrudd i en campingvogn like ved. Det er blant annet stjålet en tv og radio.

**GRIMSTAD: Falt og brakk beinet

15.03** En arbeider falt ned fra en stige i forbindelse med arbeid på KNA-veien. Trolig har vedkommende brukket ankelen. Arbeidstilsynet er varslet.

**MANDAL: Mann tok seg inn i dames leilighet

15.55** En kvinne ringte politiet og fortalte at en kvinne hadde fått besøk av en uønsket mann. Mannen var gått inn i gangen og var på vei videre inn i leiligheten hennes. Politiet dro til stedet og bortviste en 67 år gammel mann fra distriktet.

**ARENDAL: Slått under krangel

17.40** Politiet rykket ut til en familiekrangel i et hus ved sentrum. Den ene parten skal ha slått den andre. Politiet fant en løsning som alle kunne akseptere.

KRISTIANSAND: Kollisjon mellom syklist og bil på Lund

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

18.06** UP stoppet en bil i Vågsbygd. Den 19 år gamle mannlige sjåføren fra indre Agder har ikke førerkort. Bilen skal avskiltes.

**GRIMSTAD: Kjørte for fort på E 18

19.08** En 42 år gammel mann fra Arendal blir anmeldt av UP. Årsaken er at han kjørte en bil som ikke er godkjent for å kjøre fortere enn 80 kilometer i timen. Bilisten ble målt i 119 kilometer i timen. Dermed mister mannen førerkortet.

KRISTIANSAND: 19 personer tatt i farskontroll

KRISTIANSAND: Stoppet beruset kvinne i bil

20.35: Politiet stopper en bil der fører viser seg å være beruset. Føreren, en 36 år gammel kvinne fra Kristiansand, blåste til en verdi over det lovlige og hun hadde heller ikke førerkort. Kvinnen blir anmeldt.

MANDAL: Gutt slått ned på ungdomsklubb

22.16: En gutt skal ha blitt slått ned på en ungdomsklubb i sentrum etter å ha sloss med en annen gutt. Vedkommende blør neseblod, patruljen leter etter gjerningsperson. Lørdag morgen opplyser politiet til Fædrelandsvennen at politiet foreløpig ikke har fått gjort noe mer i saken.

FLEKKEFJORD: Brann i gammel høyløe

23.09: Brann og politi rykker ut til en bygning på Tjersland. Det brenner i ei gammel høyløe på ca 15 kvadratmeter, ifølge politiet av ingen vesentlig verdi. Brannårsaken kan være at noen drev bråtebrenning i området tidligere på dagen.

KRISTIANSAND: Dieseltyver på Kuliaveien

23.19: En innringer har overrasket to personer som stjal diesel fra anleggsmaskiner på Kuliaveien. Politiet tar hånd om de to tyvene, som er av utenlandsk opprinnelse, og kjører dem til arresten. De to er menn på 22 og 23 år.

ARENDAL: Mistanke om fyllekjøring

23.36: Politiet stopper en bilfører på Stoa. Vedkommende har ikke gyldig førerkort og det er mistanke om at fører er beruset og han tas med for blodprøve. Føreren er en 34 år gammel mann fra Arendal.

ARENDAL: Mann bortvist for fyllebråk

23.44: En patrulje bortviser en 39 år gammel mann fra Arendal sentrum på grunn av klammeri og beruselse.

ARENDAL: Mann kjørt til legevakt med stikkskader