**GRIMSTAD: Fikk førekortet beslaglagt

01.21:** En politipatrulje stoppet en bil med fører og tre passasjerer. Føreren, en 22 år gammel mann, ble anmeldt — mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Hans førerkort ble også beslaglagt. To av passasjerene, deriblandt bilens eier, mistenkes også for bruk av narkotika.

— Ellers har det vært en svært stille natt, melder operasjonsleder Børge Steinsland.

**TVEDESTRAND: Kompressor stjålet

07.33** : Politiet fikk inn melding om at det nettopp hadde vært innbrudd på et verksted på Nes Verk. En dør var brutt opp og det er stjålet en kompressor. Lokalt politi er varslet og tar seg av åstedet.

**ARENDAL: Kvinne funnet død

07.41:** Se egen sak.

**VENNESLA: Innbrudd i sentrum

07.49:** Melding om at det i løpet av helga hadde blitt gjort innbrudd i et bygg i sentrum. Uvedkommende hadde gått inn via en kjellerdør og forsøkt å bryte seg inn i en leilighet. Politiet undersøker saken.

**ARENDAL: Bråk i bolig

08.39:** Politiet kjørte til en adresse på grunn av en melding om bråk i hjemmet. Melderen ba om politiet bistand for å få roet det hele ned.

FROLAND: Skadet i arbeidsulykke

09.02: Melding om en arbeidsulykke ved Arendal Trafo. En wire på en løftekran hadde røket og en arbeider , en mann på 58 år, hadde fått denne i ansiktet. Mannen skal ha fått litt kuttskader og skade på tenner, og ble kjørt til sykehus med ambulanse. Arbeidstilsynet er varslet av bedriften.

HÆGEBOSTAD: Kvinne kjørte av veien

09.31: Melding om en utforkjøring på Fv 43 ved Gysland. Den kvinnelige føreren av bilen ble lettere skadet og ble sendt med ambulanse til sykehuset. Politiet undersøker stedet.

ARENDAL: Høyballer i veibanen

10.02: En traktor mistet flere store høyballer i veibanen ved Profleks på Nedenes. Politiet kjører til stedet for å se om de kan bidra med noe. Høyballene var ute av veien og etter en helhetsvurdering ble traktorfører gitt et muntlig pålegg om å sikre lasten bedre.

KRISTIANSAND: Trafikkulykke på E18

10.56: Trafikkulykke på E18 ved Hånes. En lastebil skal ha veltet. Nødetater er på vei. Patrulje opplyser at fører av lastebilen var alene i bilen og er ute. Han skal være uskadet. Ett kjørefelt er sperret og bergningsbil er på vei til stedet.

**GJERSTAD: Hus brant ned i på Ausland

11.01: Les hele saken her**

**GJERSTAD: Ivrig tysker stoppet på Brokelandsheia

11.12:** Politiet bistår Statens Vegvesen idet de har stansetet tysk registrert vogntog hvor førermistenkes for å ha brutt kjøre- og hviletidsbestemmelsene. Besluttet å kontakte sjåføren siden. Kjører foret norsk firma.

**ÅMLI: Inbrudd i hytte

12.08:** Innbruddog tyveri fra hytte i Breiung hyttefelt.Knust vindu for å komme inn og det er stjålet noe verktøy. Trolig skjedd itiden 5.–15. mars.

TVEDESTRAND: Så på tv da røyken kom veltende inn 13.03: Les hele saken her

**ARENDAL: Stjålet bil

13.52:** Noen har stjålet en bil fra parkeringsplassen vedGranestua, mens bilfører var ute på ski. Bilen er en rød Audi A4 med reg.nr. JD 11654. **ARENDAL: Fikk metallkloss i hodet

14.47:** Melding om arbeidsulykke hos et firma på Stoa. En arbeider har fått en metallkloss i hodet.Uvisst skade. Arbeideren er blitt kjørt av sted med ambulanse. Politiet er på stedet.

**MANDAL: Takstein blåste av huset

14.34:** En huseier har fått høre at det blåser takstein avhustaket hans i Johnstons gate. Har håndverker på vei for å fikse dette, menber om politibistand inntil han kommer. Politiet sperrer av gaten, men ber huseiergjøre dette på en mer betryggende måte siden.

**KRISTIANSAND: Bomsteroppsats tok fyr

17.57:** 110melder om et mindre branntilløp i en leilighet.Et stearinlys på et stuebord hadde antent en blomsteroppsats. Mindre skader på bordet. En politipatruljeble dirigert til stedet. Sak opprettes.

KRISTIANSAND: Polakk tatt med stoff på ferja 18.30: Les hele saken her

**TVEDESTARND: Innbruddsforsøk i garasje

18.47:** Meldingom innbruddsforsøk i en garasje på heggeland. Brytespor på porten. Forholdet vil muligensbli anmeldt.

**GRIMSTAD: Innbrudd på Fevik

19.49:** Meldingom innbrudd og tyveri fra et privathus. Foreløpig usikkert hva som erborttatt. En politipatrulje er dirigerttil stedet for sikring av spor med mer.

**RISØR: Innbrudd i Buvika

20.19:** Meldingom innbrudd og tyveri fra et privathus. Foreløpig usikkert hva som erborttatt. En politipatrulje er dirigerttil stedet for sikring av spor m.m.

**ARENDAL: Pipebrann i Eydehavn

20.30:** 110melder om pipebrann på en adresse. Ingenskader.

**Arendal: Mistenkt for påvirket kjøring på Stoa

20.33:** Meldingom bil som har fått stans/motorstopp i en rundkjøring på Stoa. En politipatrulje blir dirigert tilstedet. En mannsperson på 24 årmistenkes for å ha kjørt nevnte bil i påvirket tilstand. Nødvendig prøve sikret– anmeldelse fra patruljen.

**GRIMSTAD: Pipebrann i Torjus Hanssens vei

21.13:** 110melder om pipebrann på en adresse. Ingenskader.

**KRISTIANSAND: Tyveri av bilnummer

21.28:** Tap/tyveriav kjennemerke BP 42861. **KRISTIANSAND: 59-åring bortvist fra jernbanen

23.07:** Meldingom person som er til sjenanse for reisende. En politipatrulje dirigert tilstedet. Patruljen bortviser enmannsperson på 59 år.