**KRISTIANSAND: Tatt med pepperspray

23.21:** En mann på 57 år ble kontrollert på Setesdalsveien, og det viste seg at han var i besittelse av en boks pepperspray. Den ble beslaglagt og mannen ble anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Beruset mann satt i arresten

23.54:** En overstadig beruset nabo nektet å gå fra stedet, og politiet måtte fjerne ham. Mannen var ikke i stand til å ta vare på seg selv og ble satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Gjest ble fjernet

01.53:** En overstadig beruset gjest på Lund nektet å gå fra stedet. Politiet måtte fjerne ham og satte mannen i arrest etter en legesjekk på legevakta.

**TVEDESTRAND: Anmeldt og bøtelagt

01.50:** En fører av bil, som er 24 år fra Gjerstad, ble anmeldt for ulovlig bruk av lydsignal i sentrum. Han kjørte rundt og støyet. Mannen bøtelegges også i ettertid.

**KRISTIANSAND: Fikk bilen avskiltet

03.03:** En 27-åring ble anmeldt for kjøring uten førerkort på Setesdalsveien. Bilen ble avskiltet fordi den ikke er omregistrert på ny eier.

**SØGNE: Tatt med narkotika

03.45:** En 28 år gammel kvinne ble anmeldt for besittelse av en joint ved Tofteland.

**GRIMSTAD: Kvinne truet politi

04.03:** Politiet rykket ut på en fest ved Haugenes og kjørte hjem det som i politiloggen karakteriseres som en "full mann" og en "dum dame". I politibilen fortsatte kvinnen å oppføre seg dumt; hun forulempet og truet politiet og tente seg en sigarett. Hun nektet også å etterkomme diverse pålegg samt å oppgi personalia. Hun havnet derfor i arresten.

**LINDESNES: Skadet rådyr

05.30:** Melding om at det sto et skadet rådyr i veikanten ved Buhølen. Viltnemda ble varslet.

**KRISTIANSAND: Tiggere ved KMV-tomta

06.10:** Utenlandske tiggere ble sjekket ved gamle KMV-tomta.

**KRISTIANSAND: Kastet fra seg narkotika

06.22:** En person ble pågrepet i Marvika da han kastet fra seg noe som viste seg å være narkotika. Han ble anmeldt av politipatruljen.

**KRISTIANSAND: Lastebil av veien

07.33:** Melding om at en lastebil hadde kjørt av veien ved Påskebjerg. Brann og politi kjørte til stedet. Politiet dirigerte trafikk på stedet. Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Mistenkelig kjøring

08.05:** UP sjekket en bil for mistenkelig kjøring ved Rige. Det ble konkludert med at øvelseskjøring er mulig uten ledsager.

**ARENDAL: Brann i sentrum

09.06:** Melding om brann i sentrum. Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Hvitt pulver i trapp

10.34:** Ble det funnet en pose med hvitt pulver på en trappeoppgang i Kristiansand sentrum. Posen ble levert inn til politiet for en sjekk.

**MANDAL: Vinglete bil på E 39

11.22:** Fikk politiet melding om en bil som vinglet på E 39 i retning Mandal. Klokken 11.35 ble bilen stoppet av en politipatrulje. Politiet tok en prat med føreren av bilen. Han fortalte at han hadde kjøpt bilen i dag. Politiet sjekket han for mulig kjøring i beruset tilstand, men testen ga ingen utslag.

**ARENDAL: 15 år gammel jente tilsnakket av fremmed mann

12.40:** Har politiet loggført en episode som fant sted på Eydehavn tirsdag kveld. En 15 år gammel jente hadde en ubehagelig opplevelse da hun ble tilsnakket av en mann i en rød personbil. Mannen skal ha spurt jenta om hun ville sitte på. Jenta svarte at det ville hun ikke. Hun hadde ikke sett mannen tidligere. Politiet i Arendal er blitt informert om hendelsen.

**KRISTIANSAND: Forviklingar i Vågsbygd

12.53:** Melder en ung mann at noen forsøker å stjele en bil som stårparkert utenfor hjemmet hans.

Politiet drar til stedet.

Det viser seg at en unge melderen har mistforstått det hele. Det var ikke biltyver men to unge menn fra Stavanger som varå så på naboens bil, som sto parkert på melder sin eiendom.

Ikke rart det blir forviklinger, bemerker politiet i sin logg.

**KRISTIANSAND: Arbeidsulykke var akutt isjas

13.20:** Melding om arbeidsulykke ved godsterminalen.

Da politiet kom til stedet viser det seg at at det er en akutt forekomst av Isjas.

**KRISTIANSAND: Kanon på do

13.28:** En beruset person ligger og sover på toalettet pårutebilstasjonen. Personen er overstadig beruset. Ambulansen henter ham til sjekk på sykehus.

**ARENDAL: Gods innbragt

13.40:** I sentrum nord blir det funnet en sykkel og diverse annet gods, som blir tatt med inn på stasjonen forsjekk.

**KRISTIANSAND: Tatt med partypack til kr 245

13.47:** En butikk på Valhalla har stoppet en person som har tatt med seg en partypack med øl til kroner245. Varene levert tilbake tilbutikken. Anmeldelse ved butikken.

**KRISTIANSAND: Mann slått til

13.49:** Patruljenble kontaktet av en person i sentrum som opplyste at han var blitt slått til aven person. Politiet har mistanke om hvem som har slått, og kikker etter ham i sentrum.

**ARENDAL: Pepperkaker man ikke betaler for, smaker surt...

16.25:** FraArendal Sentrum melder baker Jørgensen om at de hadde en ruset kunde som ikkeville betale for sine varer. Patruljen bortviste en mann på 46 år som var noetunglært.

**ARENDAL: Avvist på Kiwi — knuste bilrute

20.19:** Securitasmelder om at en person som ble avvist ved Kiwi, løp fra stedet og knuste en rute på en parkert bil. Mannen var kledd ivide bukser og mørk jakke. Bileier var orientert om forholdet og patruljen harlett i området uten å finne mistenkte.

**KVINESDAL: Vill sperre inne stjålet moped

20.44:** Meldingom at en stjålet moped kjører inn på en adresse ved Øyestranda i Kvinesdal.Melder forsøker å sperre den inne til patruljen kommer frem.