KRISTIANSAND: Førerkortbeslag

21.43: En bilist ble stanset i en kontroll på E 18 ved Timenes. Vedkommende fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt for å ha kjørt for fort.

SØGNE: Mann gikk på E 39

19.57: Politiet fikk flere henvendelser om at en mann gikk langs E 39. Etter hvert fikk de kontroll på mannen, som befant seg på E 39 ved Tangvall.

LILLESAND: Gebyr for mobilbruk

19.00: UP har hatt trafikkontroll på fylkesvei 420 ved Høvåg. Det ble delt ut fem forenklede forelegg for fart, samt fem for bruk av mobiltelefon.

ARENDAL: Trafikkontroll

18.00: Det ble ikke gitt noen reaksjoner fra politiet hadde kontroll i Skilsøveien. 27 kjøretøy ble kontrollert.

GRIMSTAD: Førerkortbeslag

17.50: To personer mistet førerkortet da UP hadde kontroll ved Østerled. I tillegg ble det delt ut åtte forenklede forelegg.

LYNGDAL: Fartskontroll

17.00: UP har hatt fartskontroll i Kvås. Sju førere fikk forenklede forelegg.

LILLESAND: Skadeverk

15.57: En person er pågrepet etter å ha knust ei glassrute. Personen er også anmeldt for å vært i besittelse av kniv på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Brann i sikringsskap

13.13: Brannvesenet slukket en brann i et sikringsskap på Kongsgård gamle skolesenter. Ingen personer ble skadet, og bygningen ble luftet ut. Politiet oppretter sak.

VENNESLA: Narko og tyvegods

06.52: To menn på henholdsvis 35 og 59 år, ble pågrepet med en stjålet kajakk og trillevogn. Den ene av de to var også i besitteelse av mindre mengder amfetamin.

MARNARDAL: Stjålet lastebil

06.17: En stjålet lastebil ble funnet forlatt i veikanten i Bjelland. Lastebilen som er av det mindre slaget, hadde knekt tenningslås. Bilen er hjemmehørende i Sørlandsparken i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Brann i rekkehus

01.41: Se egen sak

KRISTIANSAND: Innbrudd i butikk

01.47: Det er begått innbrudd i en dagligvarebutikk på Hellemyr. Det er blitt stjålet tobakk og snus. Tyven(e) tok seg inn ved å knuse et vindu i en dør. Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelser.

ARENDAL: Ruskjøring

02.16: En 32 år gammel mann er anmeldt mistenkt for ruskjøring. En 19 år gammel kvinne som var passasjer i bilen, er anmeldt for besittelse av narkotiske tabletter.