— Jeg er glad for at disse mennene har et tilbud å gå til. Det ville vært upraktisk å ha disse mennene gående rundt i gatene å gjøre sitt fornødne på åpen gate. Men det må være en noe stusselig tilværelse å snike seg inn og ut av hotellrom i mørket, skriver en av fvn.nos lesere.

DEBATT: Hvilken holdning har du til prostitusjon? Skriv din mening nederst i artikkelen.

KRISTIANSAND: - Nei, jeg ønsker ikke å snakke med avisen, sier "Jennifer" når fvn.no ringer henne. Hun bekrefter at hun selger tjenester utover vanlig massasje, men legger til slutt på røret.

Det samme sier både "Line", "Veronica" og " Stephanie" når fvn.no ringer dem for å snakke om tjenestene de yter til sørlendinger.

"Karina" (23) vil til slutt snakke. Hun er en av mange jenter som selger sex på Sørlandet, og forteller at hun møter mange sørlendinger, de fleste på hotellrom, av diskresjonshensyn.

— Jeg ser ikke på meg selv som prostituert. Jeg trives med dette selv, og synes det er gøy og spennende. Dessuten er det er gode penger, sier hun. I Kristiansand tar hun selv inn på hotell, og for en hel natt fra klokken 22.00 og 06.00 betaler kundene villig 5000,-.

Noen av jentene bor på Sørlandet, andre har "reiseruter" de følger, og de gjør avtaler med kunder i hver by.

En time med "Karina" der sex er avtalt, koster fra 2500,- og oppover, alt ettersom hvor mange timer det er snakk om. Av og til blir hun leid inn til hele weekender.

Etterspørselen er stigende, og prisene likedan. For ett års tid siden lå prisene på slike sextjenester rundt 1500,- per time, forteller jentene. I dag er prisen minst 2000,-.

— Har du ingen betenkeligheter når du tilbyr sex til menn som er i forhold?

— Nei. De fleste av kundene mine er jo nettopp gift eller i faste forhold. Det er ikke mitt problem, sier "Karina".

"Karina" er ikke alene om å tilby disse tjenestene. Et enkelt søk på internett er alt som skal til.

Svenske "Jeanette" tar også 2000.- for en time, og 5000,- for en hel natt.

— Og kristiansandere betaler villig vekk?

— Ja, det ser ikke ut som om penger er noe problem, og mange leier meg også med til andre byer for en hel helg, sier hun.

SE VIDEO: Trafficking på Sørlandet