IVELAND: Like før midnatt havnet en 34 år gammel mannlig bilfører i fra Vennesla i grøfta etter å ha mistet grepet på det glatte føret. Heldigivis gikk det ikke så galt, og det skal stå bra til med 34-åringen.

Innbrudd i kiosk I

KRISTIANSAND: Klokken fire natt til tirsdag brøt tre unge menn seg inn i en kiosk på Hånes senter. De kom seg inn i kiosken ved å knuse et vindu, og vel inne brøt de opp to spilleautomater som de tømte for penger. Politiet har gode vitneobservasjoner og regner med å pågripe de tre gjerningsmennene i løpet av tirsdag. De skal alle være i 20-årene.

Innbrudd i kiosk II

TVEDESTRAND: Også i Tvedestrand har tyver vært på ferde i en kiosk. Her skjedde innbruddet klokken fem om natten. En inngangsdør ble knust og 100 pakker med sigaretter ble stjålet. Politiet mistenker to menn i 20-årene.

Mulig hytteinnbrudd

BYKLE: Klokken seks natt til tirsdag fikk politiet melding fra en bekymret hytteeier på Hovden. Flere ganger i løpet av natten har hyttealarmen hans gått, og eieren var sikker på at noen hadde brutt seg inn i hytta hans. Politiet hadde derimot ikke ressurser til å sende opp en patrulje.