ARENDAL: Andreetasje i en barnehage i Villaveien i Arendal sto sent onsdag kveld i fyr og flamme. Politiet fikk melding om brannen like før halv tolv på natten, og patruljen som ble sendt til stedet meldte tilbake at mye tydet på at brannen var påsatt. Brannvesenet fikk raskt kontroll over flammene, og det skal ikke være store skader på bygget.

Berserk mann i Setesdalveien

KRISTIANSAND: Klokken halv ett natt til torsdag fikk politiet inn klager på husbråk i Setesdalveien på Grim. En 24 år gammel mann, som var gjest i boligen, hadde slått seg vrang og blant annet knust en rute. 24-åringen ble tatt med av politiets patrulje, og tilbrakte natten i arresten.

Bilinnbrudd

SONGDALEN: Like etter klokken fire natt til torsdag brøt tyver seg inn i en bil i Songdalsveien på Nodeland og stakk av med bilens stereoanlegg. I følge bileierens nabo, som oppdaget innbruddet, skal det ha vært to personer som kom kjørende i en bil, hoppet ut og utførte innbruddet og så kjørte videre i sin egen bil i retning Hortemo. Politiet har fått vage beskrivelser av gjerningsmennene.