På Jordal Amfi var hjemmelaget totalt overlegent i kampen mot Stavanger. Etter de to første periodene var spenningen utløst, for da sto det 4-1 til Vålerenga. Den siste perioden ble et pliktløp, men VIF var best også da og vant 4-2.Scott Hartnell scoret tre ganger, mens Kjell Richard Nygård sto bak to av Vålerenga-målene. De to var klubbens nyttigste spillere i det som skulle bli den siste kvartfinalekampen for laget.

Trondheim måtte slite mer for å sette Lillehammer utenfor, men 2-1 seier var godt nok. Lillehammer ledet 1-0 etter den første perioden, men to TIK-scoringer i midtperioden var nok til seier. I den siste perioden klarte ingen av lagene å få nettkjenning.

I de to andre kampene er ingenting avgjort. Stjernen slo Frisk Asker 6-1 og leder 2-1 i kamper, men må ut i en fjerde kamp for å gå videre. Det samme er tilfelle for Storhamar, som også vant klart fredag kveld.

5-1-seieren over Sparta Sarpsborg betyr 2-1-ledelse til laget fra Hamar, men laget må ut i minst en kamp til for å gå videre til semifinalene sammen med Vålerenga og Trondheim. (©NTB)