Uma Thurmans eks, Hollywood-profilen Ethan Hawk, har giftet seg igjen. Hans utvalgte er ingen ringere enn hans og Thurmans tidligere barnepike, Ryan Shawhuges. Bryllupet sto i New York i juni og Shawhuges venter også parets første barn, melder AP.Hawke og Thurman skilte seg i 2004, etter å ha vært gift i sju år. De har to barn sammen. Hawk er ikke den første til å bytte ut kona mot en barnepike eller en annen ansatt.

Skuespilleren Jude Law ble tatt på fersken med barnepiken av sin ekskone, Sadie Frost, da han egentlig var sammen med Sienna Miller.

David Beckhams påståtte affære med sin personlige assistent, Rebecca Loos, skal visst nok ha fått Victoria Beckham til å ansette svært godt voksne damer til å se etter ekteparets unger, dersom vi skal tro diverse sladrenettsteder.

Robin Williams ble også gift med sine barns nanny, og fenomenet er så utbredt at det endatil er laget en TV-serie som handler om en romanse mellom husets herre og en snerten barnepike: «The Nanny», med Fran Drescher i hovedrollen. (©NTB)