KRISTIANSAND: Krasjet i fjellveggen

VALLE: Mistenkt for hytteinnbrudd

**GRIMSTAD: Innbrudd på Hydro Texaco

03.00:** Politiet rykket ut etter at innbruddsalarmen gikk. På stedet fant politiet et brekkjern, og det var slått hull i et vindu.

**VENNESLA: Fant krasjet bil

04.05:** Politiet fant en kollisjonsskadd bil i grøfta like utenfor Vennsla. I bilen var det mindre mengder blod. Politiet har foreløpig ikke fått fatt på føreren av bilen.

**SØGNE: Hytte brant ned

05.40:** Politet fikk melding om at en hytte hadde brent ned i løpet av natten. Ifølge melder skal det ikke ha vært folk i hytta. En patrulje reiste i seks-tiden ut for å undersøke.

**GRIMSTAD: Kjørte uten førerkort

10.28:** En 35 år gammel Svenske blir stoppet av en UP-patrulje i forbindelse med en rutinekontroll, ved Omre i Grimstad. Det viser seg at han kjører uten gyldig førerkort.

**ÅMLI: frastjålet motorsag

11.49:** En mann kommer inn til lensmannskontoret i Åmli og anmelder tyveri av 40 liter diesel og en motorsag. Tyveriet skal ha skjedd en gang mellom pinsen og til i dag.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i vaskeri

13.36:** Politiet fikk melding om at det i løpet av natten, har skjedd et innbrudd i et vaskeri på Lund. Politiet har foreløpig ikke oversikt over hva som er blitt tatt.

**LILLESAND: Grovt tyveri

13.50:** Politiet fikk melding om grovt tyveri i bil. En bileier er blitt frastjålet en bilstereo og har fått vinduet på bilen knust.

**GJERSTAD: Ulykke

13.50:** Politiet fikk melding fra AMK om en ulykke på Riksvei 41 ved Gjerstad. En moped, og en bil var involvert i ulykken. Politiet kan melde om at ingen ble alvorlig skadet i ulykken.