Det er i en spesialutgave av Us Weekly at advokat Eric Ervin intervjues om Spears' fortid. Og han legger ikke fingrene imellom:Den unge Britney skal ha hatt sin debut som 14-åring med barndomskjæresten. Og Ervin melder også at Spears og Justin Timberlake kom hverandre svært så nært allerede tidlig i forholdet — stikk i strid med det Britney hevdet:

At hun ville spare seg til hun giftet seg. Det var nemlig det unge Britney erklærte offentlig da hun begynte å klatre oppover mot stjernestatus. Dette førte til årevis med spekulasjon.

Samtidig har Britney Spears leid privatdetektiv for å avsløre eksmannen Kevin Federlines hemmeligheter, meldte TMZ tidligere denne uken. Men Federlines advokat Mark Vincent Kaplan sier til Us Weekly at han synes det er bortkastede penger, og at hans klient ikke er bekymret:

— Jeg tror ikke han bryr seg, og jeg tror heller ikke han behøver å endre på noe av det han gjør for å hanskes med dette.

Derimot er advokaten glad for å høre at Spears nå akter å leie privatsjåfør, etter at dommeren nekter henne å kjøre med barna i bilen. (©NTB)