VENNESLA: Innehaver av Løa, Thorbjørn Kristensen, fortalte mandag til til Fædrelandsvennen at han ikke visste at Bandidos-festen skulle holdes på Løa.

Lensmann i Vennesla og Iveland, Arne Sundvoll, mener derimot at innehaveren var fullt klar over hvem det var som skulle innta festlokalene lørdag og hvem som skjulte seg bak bursdagsbarn-bestillingen på Løa.

Tok kontakt med Løa Etter et tips fra en journalist om at festen skulle holdes på Løa likevel tok lensmannen kontakt med Løas innehaver torsdag i forrige uke for å konfrontere han med den nye informasjonen.

Bursdagsfest med Bandios-tilknytning

— Kristensen fortalte hvilke bestillinger som lå inne og oppga en del navn. Et arrangement var en 35-års dag, sier Sundvoll til fvn.no.

Denne bestillingen viste seg å tilhøre en person tilknyttet et sentralt Bandidos-medlem.

Lensmannen opplyste da til Kristensen at politiet trodde dette kunne være Bandidos-festen. Ifølge Sundvoll satte Kristensen da i gang sine egne undersøkelser og opplyste til politiet at han ville avlyse bestillingen da han også kom fram til at det var Bandidos-festen.

- Kristensen ringte og sa at bursdagen var avlyst, og at han ikke ville ta inn nye bestillinger lørdag, sier Sundvoll til fvn.no.

- Føler seg lurt Lensmannen føler seg lurt, siden innehaveren opplyste at bursdagsfesten var avlyst og at ingen andre bestillinger ville bli booket inn lørdag.

Lensmannen stiller seg også uforstående til Kristensens forklaring på hvorfor Bandidos-festen likevel ble avholdt på Løa i mandagens utgave av Fædrelandsvennen.

- Folk skal vite at innehaveren visste om Bandidos-festen allerede torsdag. Jeg valgte å stole på at Kristensen snakket sant. Det er viktig å presisere disse faktaene i forhold til hva som har kommet frem i avisen.

LES OGSÅ: Bandidos festet på Løa likevel

Han mener at politiet ble ført bak lyset av Kristensen og at det resulterte i at politiet ikke kunne utføre sine tjenester på en tilfredsstillende måte i forhold til uønskede arrangementet.

— Det synes vi ikke noe om, sier Sundvoll.

Lensmannen har både i går og i dag ved flere anledninger forsøkt å komme i kontakt med innehaveren av Løa uten å lykkes.