**FLEKKERØY: Fyrverkeri mot hus

00.16** Politiet får inn melding om at smågutter i flokk slenger fyrverkeri mot hus i Fløybakken. De var ingen tegn til guttene da politiet ankom stedet.

**KRISTIANSAND: Bråk og munnhoggeri utenfor 7 eleven

00.26** Politiet registrerer bråk og tumulter utenfor 7 eleven i Tollbodaten i Kristiansand. Patruljen får roet gemyttene og holder seg i ettertid i området for å være sikre.

**KRISTIANSAND: Høy musikk og anlegg i gaten

00.30** Et utested i Markensgate blir innklagd for høy musikk av naboer. Utestedet har plassert høyttalere ute på gaten og naboer finner det vanskelig å sove. Det blir sendt en patruljen på stedet og forholdet blir ordnet opp. Patruljen rapporterer at det ikke var spesielt høy musikk på plassen, men at det forståelig nok var plagsomt for dem som forsøkte å få nattero.

GRIMSTAD: Høy musikk på utested i Grimstad

00.38 Også en pub i Grimstad blir i nattestimene innklagd for høy musikk av naboer. Etter oppfordring demper utestedet musikken.

**MANDAL: Husbråk

00.47** Det meldes om skrik, skrål og høy musikk fra en bolig i Mandal. Husbråket roet seg ned når politiet ankom stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

00.59** Ifra Vestre Strangate blir det meldt om innbrudd i en Peugout Graphic. Politiet har ennå ikke mottatt oversikt over hva som er blitt stjålet fra bilen.

**KRISTIANSAND:

Innbrudd i hybel på Korsvik**

01.41 Politiet mottar melding om et innbrudd på en hybel på Korsvik. Beboeren, en kvinne, melder at det er blitt stjålet penger og at hybelen er etterlatt i en rotete tilstand. Kvinnen oppdaget tyveriet når hun kom hjem fra et besøk i nabolaget.

**KRISTIANSAND:

02.01** Politiet får inn melding om en godt beruset mann som kaster ting på vannet ved moloen i gjestehavnen i Kristiansand. Patrulje drar ut til stedet. Det er ikke kastet noen verdisaker på vannet, så langt politiet kan se, men mannen blir tilsnakket av politiet og patruljen noterer ned personalia på vedkommende.

**ARENDAL: Full slåsskamp på Teaterplassen

02.14** På teaterplassen bryter det ut full slåsskamp. En patrulje blir sendt på stedet. Ved ankomst har den ene gjerningsmannen stukket av og slåsskampen er over. De to involverte skal være kjenninger av hverandre.

**GRIMSTAD: Sint elg gikk til angrep

02.32** Trafikanter melder om en sint elg som går til angrep på passerende biler ved Nørholmen. Elgen stanger hodet inn i bilene som passerer, men velger etter en stund å trekke seg vekk for å forberede seg på jaktsesongen. Det ble ikke meldt om noen personskader etter elgens hissige framferd.

**ARENDAL: Brann i bolig

02.45** Fra Kongshavnen i Arendal får politiet inn melding om røykutvikling fra andre etasje i en bolig. Personene som oppholdt seg i huset klarte å komme seg ut. Det utviklet seg etterhverten åpen flamme fra kjøkkenet i huset. Det ble også observert sort røyk fra badet. Det pågår nå arbeid på stedet. I første omgang kjøler man ned området.

KRISTIANSAND: Gjemte unna tyvegods i sentrum

03.08 Politiet får inn melding om to mistenksomme personer som er observert i området rundt Hans Johnsen-bygget i sentrum. Personene har gjemt bort brekkjern og diverse poser i området. Innmelder sjekker posene og innholder tyder på tyveri. Politiet pågriper en person i forbindelse med posene. Saken blir nå etterforsket videre.

**KRISTIANSAND: Stakk fra regningen

05.58** En taxisjåfør på Slettheia ber om hjelp etter at en av hans passasjerer stikker fra regningen for turen. En 24 år gammel dame blir pågrepet for forholdet. det viser seg at hun også er i besittelse av narkotika. Kvinnen blir anmeldt og satt i arresten.

**SØGNE: Beslagla ulovlige garn

06.02** I Høllefjorden blir det i natt foretatt kontroll på områder som er fredet for fiske. Det blir beslagglagt ulovlige laksegarn i området. Også på Åros og Oksø blkir det funnet ulovlige garn med fisk i.

LILLESAND: Mistet tilhenger i autovernet

06.11 Politiet får inn melding om en traikkulykke ved Viadukten på E 18. En buss fikk sleng på tilhengeren, som mistet festet og smalt inn i autovernet. Det ble satt igang trafikkdirigering og trafikken gikk fort som normalt. Viking kom raskt til stedet og fjernet tilhengeren fra autovernet. Det ble også liggende noe sand veibanen etter uhellet, men også dette ble raskt fjernet. Politiet rapporterer at situasjonen løste seg greit og at det ikke ble noen personskader som følge av ulykken.

GRIMSTAD: Banket på vinduer kun iført truse og strømper

07. 52 En mann blir anmeldt for å gå rundt å banke på folks vinduer og for å lage bråk. Han er kun iført truse og strømper. Mannen blir ført bort av politiet.

**SØGNE: Frastjålet ved

08.52** En vedeier finner i morgentimene at det bare er hjulspor igjen på stedet hvor veden var. Politiet finner en Transit full av ved et stykke unna. Politiet har mistenkte i saken.

**MANDAL: Moped stjålet

09.28** En blå Motohispania med kjennemerke PZ5583 blir meldt stjålet fra Shell i Mandal.

GRIMSTAD: Tatt med hasj

10.36 I en trafikkontroll blir en fører av en bil tatt med hasj. Føreren ble anmeldt på stedet.

**LILLESAND: Drivende Jolle

10.45** En kvinne oppdaget en drivende jolle på Justøya. Kvinnen har tatt vare på jollen hun fant og etterlyser en eier. Jollen er en Aqua Quick uten motor.

KRISTIANSAND: Innbrudd i sentrum

10.52 Politiet får melding om at det har vært innbrudd på et kontor i i sentrum. Innbruddet har skjedd i løpet av natten og tyvene har slått i stykker dørene. Det blir meldt om mye rot på stedet og det er ennå ikke klart hva som er blitt stjålet fra plassen.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet på Justvik

11.00** En moped blir meldt stjålet fra Kvernhusheia i Kristiansand. Mopeden, en Rieju har kjennemerke PT6082. ARENDAL: Gummijolle stjålet fra Kystveien. Fra Kystveien i Arendal blir det meldt stjålet en 8 fots gummijolle av merket Quiksilver. Båten er merket "Solgang" og har en 4 HK Mercury motor.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stjele, endte med å ramponere

12.36** Langs Otra ved Sødal er det forsøkt å tyvkoble en Searay Sundancer 29 fots båt til en verdi av 1 million kroner. Da tyvene mislyktes med tyvkoblingen ramponerte de båten i stedet. Det er ennå ikke klart hva verdianslaget på innbruddet og skadeverket er. Politiet jobber med saken.

**GRIMSTAD: Forsøkte å tyvkoble en daycruiser

12.37** Politiet får inn melding om det er blitt forsøkt å tyvkoble en Bella 600 daycruiser. Båten med 115 HK Mercury motor på.