GJERSTAD: Stjal Volkswagen I løpet av natta har noen stukket av med en grå Volkswagen Caravelle med registreringsnummer LY 37698 fra Sunde Bru.

**GRIMSTAD: To tatt i laserkontroll

07.30** Politiet har hatt fartskontroll i 50-sona på Reddalsveien. To førere fikk forenklede forelegg, den ene kjørte i 60 og den andre i 69 kilometer i timen.

**ARENDAL: Fant stjålet, kamuflert moped

08.40** En hvit Rieju-moped med registreringsnummer PH 4231 ble funnet i Arendal. Mopeden var meldt stjålet fra Tybakken fredag. Nå var den sprayet med ny lakk og var plukket fra hverandre.

KVINESDAL: Fem mål ved stjålet Mellom onsdag og torsdag i forrige uke ble en person frastjålet hele fem mål ved fra eiendommen sin på Staddeland. Tyvene hadde saget over låsen på en bom over veien flere kilometer unna veden. Veden var stablet i seksti-literssekker, så det har blitt mye å bære for dem som står bak ugjerningen.

**KRISTIANSAND: Fasan i Vestre Strandgate

10.15** En fasan var løs ved rutebilstasjonen. Les mer og se bilder i Fædrelandsvennens papirutgave onsdag!

**KRISTIANSAND: Stjal moped fra Lund

10.25** En 125-kubikks lett motorsykkel ble stjålet fra Kuholmen. Mc-en er av merket Yamaha og har registreringsnummer PT 8889. **ARENDAL: Stjal ATW

11.40** En Suzuki-firehjuling med registreringsnummer LU 5628 ble stjålet fra Gamle Songevei i løpet av natta.

**GRIMSTAD: Fan blodig mann

10.20** Politiet fikk melding om at en mann lå i en grøft utenfor Odden-senteret. Mannenvar beruset og så relativt blodig ut, så ambulansepersonell tok seg av mannen. Ifølge politiet er det uvisst hvordan mannen har fått skadene, og de vil avhøre mannen for å finne ut om han har fått skadene ved uhell eller ikke.