KRISTIANSAND: I følge operasjonslederen i Agder politidistrikt skal ingenting være stjålet.

For tiden leier Strømmestiftelsen ut hytta til afrikanske ungdommer på besøk i Kristiansand. Disse ungdommene var ute av hytta mellom klokken 20 og 01 natt til fredag. I løpet av den perioden har noen knust vinduet i døra, og kommet seg inn.

Men politipatruljen som undersøkte åstedet sammen med de som bor der, kunne altså ikke se at noe var stjålet. Imidlertid hadde det blitt rotet og romstert i personlige eiendeler.

FLEKKEFJORD: Stjal innsamlede penger

På søppelplassen IRS Erikstemmen i Flekkefjord har noen brutt seg inn på et avlåst område. Dette omrdået brukes av en organisasjon som samler inn ting og penger til fattige barn i Ukraina. Der har tyvene kommet over et Norgesglass med mynter, og tømt innholdet.

KRISTIANSAND: Stjal bil

Natt til fredag ble det stjålet en bil i Gimelveien. Det var en rød Opel Astra med kjennetegn SR 43265. KRISTIANSAND: Stjal pc

I lokalene til den private utanningsinstitusjonen BI på Kjøita i Kristiansand, har noen stjålet en bærbar pc og et par skannere i nattens mulm og mørke.

KRISTIANSAND: Tatt på fersk gjerning

En huseier på øvre Grostøl på Justvik i Kristiansand overrasket en uvedkommende i boden fredag formiddag. Den ukjente romsterte i boden til huseieren, men fordi han ble tatt på fersk gjerning, skal han ikke ha klart å stjele noe.

GRIMSTAD: Stjal henger og minigraver

Fra et firma i Lillesandsveien er det i løpet av natten stjålet en Tyse-tilhenger. På den stod det en minigraver av typen Kubota Hymax KX-36-2. Registreringsnummeret på hengeren er PH 8523. **SØGNE: Tyven satt fra seg bilen

13.05** Det har vært innbrudd i ei hytte på Tånevig. Innbruddstyven hadde rotet mye rundt både i hytta og i boden. Det stod imidlertid en bil igjen på den nysådde plenen utenfor, den hadde kjørt seg fast. Politiet tauet bilen inn. Nå lurer politiet på om bilen kan ha sammenheng med tidligere lignende tyverier i området.

**KRISTIANSAND: Sov i bil med falske skilter ved Gimle gård

14.06** Politiet ble tilkalt da en bil med to sovende personer i hadde stått på parkeringsplassen utenfor Gimle gård siden tidlig om morgenen. Politiet fant ut at bilen var påsatt falske og utgåtte prøveskilter. Den 25 år gamle mannen og den 30 år gamle kvinnen som var i bilen ble pågrepet, og den ene av dem hadde mindre mengder hasj på seg.

**GRIMSTAD: Mopedist stakk av etter kollisjon

14.10** En bilist ble påkjørt av en mopedist utenfor rådhuset, trolig grunnet at mopedisten ikke overholdt vikeplikten. Mopedisten kjørte bare videre, men bilisten fikk hentet ham inn igjen. De to skal ha gjort opp seg imellom.

**ARENDAL: Fant gjerningsmann etter innbrudd

14.32** Politiet undersøkte åstedet etter et innbrudd på Barbu. Der fant de spor som pekte mot en gjerningsmann, og en stund etterpå ble en 31 år gammel mann fra Arendal pågrepet og vil bli avhørt.

VENNESLA: Buss mot bil på Kvarstein

KRISTIANSAND: Knusende uhell i Hånes-krysset

LILLESAND: Kvinne alvorlig skadet i frontkollisjon

**SONGDALEN: Oljesøl på Mjaavann

16.24** En buss hadde lekkasje på dieseltanken, og det førte til en del søl i Mjaavannsbakken på E39. Brannvesenet ble tilkalt og fikk bort sølet.

**GRIMSTAD: Kun en fikk bot

18.17** Laserkontroll i Grooseveien. Kontrollen varte i en time og det resulterte i at en person fikk et forenklet forelegg etter å ha kjørt i 70 km/t. i 60-sone.

**ARENDAL: Biltyveri på Stoa

19.00** En sølvfarget Mercedes Bens med registreringsnummer BP 36369 ble stjålet ved Skandia på Stoa. Bilen har trolig blitt stjålet natt til fredag.

**FEVIK: Falsk personalia

21.06** En 18 år gammel mann fra fevik ble stoppet av en patrulje på Semsveien. 18-åringen hadde ikke gyldig førerkort og oppga i tillegg falsk personalia til politiet. Mannen anmeldes for forholdene.

**ARENDAL: Beruset mann

21.49** Politiet fikk melding om en beruset mann ved Kulturcafeen. Da politiet kom til stedet fant de en kraftig beruset 40 år gammel mann som hadde falt og slått seg. Mannen ble kjørt til legevakta for en sjekk.

**VENNESLA: Knuste rute

22.13** Ungdommer kastet stein mot lokalene til Pizzabakeren. Det resulterte i en knust rute. En patrulje som kom til stedet fant 4-5 ungdommer i området som mistenkes for hærverket.

**MANDAL: Mistet lappen

20.30** UP gjennomførte en laserkontroll ved Vestre Skogsfjord. Fartsgrensen på stedet er 60 km/t. Fire personer fikk forenklet forelegg. En 22 år gamle mannen fra Mandal mistet førerkrotet etter å ha blitt målt til 93 km/t.