MANDAL: Ulåste dører

23.46 (søndag): Politiet fikk melding om at dørene var ulåste på restauranten Hydrofoil på Sjøsanden. De sendte en patrulje til stedet, og kunne fastslå at ingen ting var stjålet.

KRISTIANSAND: Innbrudd på skole

00.19: Politiet fikk melding om at det var blitt knust et vindu på Solholmen skole. Når de ankom stedet, fant de ut at et vindu ved inngangsdøren var knust og det lå en stige på bakken. Alt tyder på innbrudd, men hva som er blitt tatt er enda uklart. Politiet vil fortsette med undersøkelsene utover dagen.

KRISTIANSAND: Kramper

00.38: Politiet fikk melding om at en person hadde lagt seg til for å sove i gangen til en blokk i sentrum. Det viser seg at mannen hadde fått kramper. AMK ble kontaktet, og personen ble fraktet med ambulanse til legevakten.

AUSTRE-MOLAND: Innbrudd i misjonshus

00.55: Alarmen er blitt utløst i Dalen Misjonshus. Innehaver dro ned for å sjekke, og kontaktet så politiet. Det viste seg at det er blitt stjålet en flatskjerm fra barnehagen i kjelleren.

KRISTIANSAND: Brannalarm

05.12: Brannalarm utløses i Marviksveien 9. Politi og brannvesen rykker ut. Det viser seg at en mann har sovnet fra en pizza i ovnen, og røyken har utløst brannalarmen. Det ble oppdaget i tide, og det ble ingen skader på folk eller eiendom.

KRISTIANSAND: Innbrudd på omsorgssenter

06.57: Politiet får melding om et innbrudd på Stener Heyerdahl Omsorgssenter. Det viser seg at uvedkommende har brutt seg inn i sonekontoret til hjemmesykepleien.

— Det ser ikke ut til at noe er stjålet, melder operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne.

KRISTIANSAND: Selger falskt gull

10.01 Klage på en dame med et lite barn som oppsøker forbipasserende på Dronningens gate for å selge falskt gull. Poltiet har fått inn flere klager forskjellige steder i Agder den siste tiden, men har ikke fått tak i noen av selgerne foreløpig.

13.34 Biltyveri i Drakeveien. En grå Hyundai Sonata, registreringsnr. BC 97732 ble stjålet i natt. Reserve-nøklene til bilen lå i en annen bil som det ble gjort innbrudd i. Politiet har ingen mistenkte i saken.