KRISTIANSAND: Bråket med vaktene

01.30: En 19 år gammel mann ble satt i arresten etter å ha kommet i klammeri med vaktene på Bakgården bar. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Brøt seg inn i Quart-bod

01.55: En person brøt seg i natt inn i en av Quartfestivalens kioskboder i Gravane. Ansatte på Quart holdt gjerningsmannen til politiet ankom. Det kan tyde på at personen var mindreårig, da vedkommende ble hentet av faren.

KRISTIANSAND: 16-åring brukte falsk id

02.05: En 16 år gammel gutt prøvde å komme seg inn på utestedet Leopold med falsk id. Vaktene oppdaget det, og tilkalte politiet. Gutten ble innbragt, og er nå anmeldt.

KRISTIANSAND: Fyllekjørte uten lappen

VENNESLA: Brøt seg inn i fotobutikk

04.30: Foto 1 i Vennesla har hatt innbrudd i løpet av natten. En politipatrulje kjørte forbi butikken og oppdaget at gitteret foran inngangsdøren var brekt i stykker, og døren brutt opp. Inni i butikken var det rotete, og det skal ha forsvunnet en del fotoutsyr. Politiet vil sende teknikere til stedet i formiddag.

KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring

05.00: En mann midt i 20-årene ble stoppet av politiet i Holskogveien i Vågsbygd. Han blåste positivt i alkometeret, og ble tatt med til legevakten for blodprøver. Mannen kjørte en BMW.

MANDAL: Innbrudd på Spar i Spangereid

05.30: En mann som jobber som bud passerte Spar-butikken på Spangereid i dag morges, og så at døren stod åpen. Eieren av butikken ble varslet, og kom til stedet. Politiet vet foreløpig ikke hva som er stjålet fra butikken.

MANDAL: Knuste ruten til gullforretning

07.36: En gullforretning på Amfi-senteret har hatt innbrudd i løpet av natten. Ruten inn til butikken er knust, men det er uvisst om noe er stjålet.

LINDESNES: Brøt seg inn i fyrmuseum

09.50: Lindesnes fyrmuseum på Fjellhallen har hatt innbrudd i løpet av natten. Alarmen ble utløst klokken 04.00. Politiet dro til stedet for å undersøke, men fant ikke noe uregelmessig. Da de ansatte ved museet kom på jobb i dag morges oppdaget de at noen hadde tatt seg inn gjennom et kontorvindu. Hva innbruddstyven har fått med seg er uklart.

SØGNE: Opptrer truende i rådhuset

10.02: Politiet blir tilkalt til Søgne rådhus da en person opptrer truende. Mannen ble sendt til psykiatrisk avdeling ved Sørlandet sykehus i Kristiansand, og er tatt hånd om av helsepersonell.

GRIMSTAD: Oljesøl i rundkjøring

11.40: Politiet fikk melding om oljesøl i rundkjøringen ved Odden-senteret. Politiet i Grimstad er varslet, og vil sjekke det.

IVELAND: Stjal datautstyr fra skole

12.03: Skaiaas skole på Iveland har hatt innbrudd i løpet av natten. Tre vinduer inn til kontorer på skolen er knust, og det er stjålet minst tre bærbare pcer og et digitalt kamera.

ARENDAL: Hærverk på parkert bil

12.37: En bil som stod parkert ved Autocar på Stoa ble skadet i løpet av natten. Sideruten er knust, og bilstereoen forsøkt stjålet.

VEGÅRDSHEI: Stjal påhengsmotor

13.08: En påhengsmotor har i løpet av den siste uken blitt stjålet fra en båt. Motoren er av typen Mercury med 2,2 hester.

FEVIK: Jaget av gjeng

13.31: En mann føler seg truet av en gjeng på 4-5 personer. De løper etter han, og sier de skal ta han. Mannen har søkt tilflukt i en butikk på Feviktoppen.